• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fatoş Kabasakal

Surre

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2008
2.179
4
681
Fatoş%20Kabasakal%20fsozbalkan%2014a.jpg

Son düzenleme:
bazı fotolarda yüzü daha değişik geldi bana özellikle dudakları ..estetiksşz hali sanırım diğerleri bence o zman daha masum bi ifade varmış yüzünde.. ayy anlamıorum bu dudaklarını niye böyle eşşek dudagı gibi şişirirler..

bazı fotolarda yüzü daha değişik geldi bana özellikle dudakları ..estetiksşz hali sanırım diğerleri bence o zman daha masum bi ifade varmış yüzünde.. ayy anlamıorum bu dudaklarını niye böyle eşşek dudagı gibi şişirirler..

:roflol: bak bu konuda hak veriorum silikon taktırıp iyice berbat bi duruma getiriolar dudaklarını

:roflol::roflol::roflol:

burnundan,dudaklarından ve göğüslerinden estetik geçirmiş.zaten çok değişik bir güzelliği yoktu.şimdi iyice sıradan oldu bence.bir de röportajlarında türkiyenin en güzel mankeni olduğu iddia ediyormuş.te allaaam :) güzel görmesek.

Back