Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaFatmagülün suçu ne ' deki meltemin saç rengi
bende çok beğendim çok güzel oldu bal köpüğü üzerine ışıltılar serpiştirilmiş uçlara doğru daha açık kesinlikle kahve köpüğü değil kahve köpüğünde çok bakırlık var
bende çok beğendim çok güzel oldu bal köpüğü üzerine ışıltılar serpiştirilmiş uçlara doğru daha açık kesinlikle kahve köpüğü değil kahve köpüğünde çok bakırlık var
açık karamel ile vanilya sarısı karışımı gibi geli bana..şuan saç rengim buna yakın.röfle üzerine kapansın diye açık karamel ve vanilya sarısı yaptım.ynamıştı röfleden dolayı saçlarım.sen vanilya sarısı ve bal köpüğüde deneyebilirsin
açık karamel ile vanilya sarısı karışımı gibi geli bana..şuan saç rengim buna yakın.röfle üzerine kapansın diye açık karamel ve vanilya sarısı yaptım.ynamıştı röfleden dolayı saçlarım.sen vanilya sarısı ve bal köpüğüde deneyebilirsin
şuanki saç rengim meltemin saçının uç kısımları ile aynı renk.bu saç rengine röfle setini ve açık küllü sarı uygularsan sarı saç rengini elde edebilirmiyim.turunculaşma olur mu?turunculaşma istemiyorum