• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fatmagülün suçu ne ' deki meltemin saç rengi

pelishh

iki kız anası <3 <3
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2011
3.188
0
116
Sakarya/Hendek
$meltem-saç-rengi-2.jpeg

fikri olan varmı caba kızlar

bende çok beğendim çok güzel oldu bal köpüğü üzerine ışıltılar serpiştirilmiş uçlara doğru daha açık kesinlikle kahve köpüğü değil kahve köpüğünde çok bakırlık var

bende çok beğendim çok güzel oldu bal köpüğü üzerine ışıltılar serpiştirilmiş uçlara doğru daha açık kesinlikle kahve köpüğü değil kahve köpüğünde çok bakırlık var

Ama çok harika bİŞey olmuş yaa :21: :21: aralardaki sarı ışıltılar mükemmel zaten sanırım ana zemin karamel gibi

bende çok isterdim bu rengi ama olmadı malesef bal köpüğü desen değil koyu sarı desen değil çok hoş bir renk

açık karamel ile vanilya sarısı karışımı gibi geli bana..şuan saç rengim buna yakın.röfle üzerine kapansın diye açık karamel ve vanilya sarısı yaptım.ynamıştı röfleden dolayı saçlarım.sen vanilya sarısı ve bal köpüğüde deneyebilirsin

açık karamel ile vanilya sarısı karışımı gibi geli bana..şuan saç rengim buna yakın.röfle üzerine kapansın diye açık karamel ve vanilya sarısı yaptım.ynamıştı röfleden dolayı saçlarım.sen vanilya sarısı ve bal köpüğüde deneyebilirsin

bal köpüğü biraz fazla turuncu yapıyo sanikm :44:

şuanki saç rengim meltemin saçının uç kısımları ile aynı renk.bu saç rengine röfle setini ve açık küllü sarı uygularsan sarı saç rengini elde edebilirmiyim.turunculaşma olur mu?turunculaşma istemiyorum

Back