Anket Fatmagül ün suçu ne? yi izliyor musunuz

"Fatmagül ün suçu ne" dizisini izliyor musunuz

• Evet

OY: 29 53,7%
  • Hayır

OY: 25 46,3%

• Ankete Katılan
    54
  • Anket Kapalı .

merveuzun

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
426
1
46
İstanbul
Ben izlemiyorum çünkü bu diziyi toplum ahlakına uygun bir film olduğunu düşünmüyorum, ailecek izlenecek bir film olmadığını düşünüyorum , tecavüz üzerine kurulu bir senaryo , herkesin beynine bu şekilde kazınmış bir film, fatmagül deyince herkesin aklına gelecek tek şey Fatmagül ün uğradığı tecavüz, tecavüz sahnesiyle reyting yapmaya çalışan bir dizi ne kadar etik olabilir ki sizce...

fatmagül olayı neden bu kadar sorun oldu anlamadım
bence yayın saati dışında problem olcak hiçbişey yok
dizideki sahne bence cinsel değil ağır bir dram içerikliydi
erkek kadın herkesin tüyleri diken diken oldu
o acıyı herkes yaşadı
ve bir kez daha bu olayı yaşayan minik kızları hatta erkek çocuklarını düşündük, acılarına ortak olduk
haberlerde insan duyunca üzülüyor ama bu denli içene işlemiyor
izleyenlerden duyduğum o sahnedeki acıyı unutamadıkları oldu
inş bu diziyle beraber bu konu üzerine eğilinir ve tecavüz olaylarının sonu gelmesi için ağır cezalar uygulanır

Ben izlemiyorum çünkü bu diziyi toplum ahlakına uygun bir film olduğunu düşünmüyorum, ailecek izlenecek bir film olmadığını düşünüyorum , tecavüz üzerine kurulu bir senaryo , herkesin beynine bu şekilde kazınmış bir film, fatmagül deyince herkesin aklına gelecek tek şey Fatmagül ün uğradığı tecavüz, tecavüz sahnesiyle reyting yapmaya çalışan bir dizi ne kadar etik olabilir ki sizce...

dizi yayınlandığından beri ortalık yıkılıyo...nerdeyse hergün yayınlandı tekrar tekrar....

çok fazla seyircisi var çok az insan senin gibi düşünüyo sanrımbilmiyorumkismile

ayrıyetten dizinin cinsel içerikli olduğunu düşünmüyorum daha çok dram gibi geliyo bana:delphin:

izlemiom. filmini izlemiştim ama.

ben izlemek istemiyorum ama maalesef hergün verdikleri için ne kadar bakmasamda kanallar arası geçsem bile bi sahnesini yakalıyorum
ama izlemicem

fatmagül olayı neden bu kadar sorun oldu anlamadım
bence yayın saati dışında problem olcak hiçbişey yok
dizideki sahne bence cinsel değil ağır bir dram içerikliydi
erkek kadın herkesin tüyleri diken diken oldu
o acıyı herkes yaşadı
ve bir kez daha bu olayı yaşayan minik kızları hatta erkek çocuklarını düşündük, acılarına ortak olduk
haberlerde insan duyunca üzülüyor ama bu denli içene işlemiyor
izleyenlerden duyduğum o sahnedeki acıyı unutamadıkları oldu
inş bu diziyle beraber bu konu üzerine eğilinir ve tecavüz olaylarının sonu gelmesi için ağır cezalar uygulanır

vereliniortak

izlememek ne mümkün günde 2 kere koyuyorlar haftasına kadar ne kadar yayınlanacak.rekora koşuyor

bizim milletimiz neden hep olaya başka taraftan bakar anlamam aşkı memnudada böyle diyorlardı yok toplumun ahlakını bozuyor yok bilmem ne biride çıkıp demediki gerçekleri yansıtıyoo tüm toplum ibret alsın bunlar gerçekler yani kimse kafasında uydurupta senaryo yazmıyo gelelim fatmagüle hele bu dizide eleştirilecek hiçbirşey göremiyorum günümüzde bu olay o kadar çok genç kızın başına geliyo ki o sahnenin kötü örnek olacağını sanmıyorum cinsel içerikli bir sahne deildi aksine dram ağırlıklı bir sahneydi o kadar çok mafya dizileri oluyo ki çıkıp ta kimse onlara bişi demiyo

bizim milletimiz neden hep olaya başka taraftan bakar anlamam aşkı memnudada böyle diyorlardı yok toplumun ahlakını bozuyor yok bilmem ne biride çıkıp demediki gerçekleri yansıtıyoo tüm toplum ibret alsın bunlar gerçekler yani kimse kafasında uydurupta senaryo yazmıyo gelelim fatmagüle hele bu dizide eleştirilecek hiçbirşey göremiyorum günümüzde bu olay o kadar çok genç kızın başına geliyo ki o sahnenin kötü örnek olacağını sanmıyorum cinsel içerikli bir sahne deildi aksine dram ağırlıklı bir sahneydi o kadar çok mafya dizileri oluyo ki çıkıp ta kimse onlara bişi demiyo

Sonuna kadar katılıyorum.
Tabiki herkesin kendi görüşlerinizi aktarmaya hakkı var ama bunu izlemeyenler 7/24 ahlaka uygun mu davranıyor.
İzlemeyenlere saygı duyar buradaki herkes ama birazda izlenmesi lazım dışarıdaki tehlikelerin bir şekilde birilerine gösterilmesi lazım.
Ne yani hiç mi dizi izlenmeyecek.
Mafya dizileri,sihirli diziler,şiddet içerikli diziler bunların hepsi hayal ürünü ve birçok kişi bunların bilincinde olarak izliyo fakat kendine bi pay biçiyo.
Kesinlikle önyargılı olmamak lazım.
Gelecek bölümlerde belki gerçekten ders verecek olaylar olcaktır.Ahlak dışı diyip kestirilip atılmaması lazım.

diziyi izlemicem, ama ahlaklı/ahlaksız olduğu için değil.. çok fazla dramatik geldi, çok buhranlı... ben seyredemiyorum böyle dizileri, o yüzden birinci bölüme baktım ve izlememeye karar verdim :)

İlk bölümü izledim, senaryoyu çözdüm :) Devamını izlemeyi düşünmüyorum....
Bizim dizilerimizin maalesef ilk bölümü izleyince 5 sezonda dahi ne olacağını çözmek mümkün :1ninca:

Tabiki herkesin kendi görüşlerinizi aktarmaya hakkı var ama bunu izlemeyenler 7/24 ahlaka uygun mu davranıyor.
İzlemeyenlere saygı duyar buradaki herkes ama birazda izlenmesi lazım dışarıdaki tehlikelerin bir şekilde birilerine gösterilmesi lazım.
Mafya dizileri,sihirli diziler,şiddet içerikli diziler bunların hepsi hayal ürünü ve birçok kişi bunların bilincinde olarak izliyo fakat kendine bi pay biçiyo.
Gelecek bölümlerde belki gerçekten ders verecek olaylar olcaktır.Ahlak dışı diyip kestirilip atılmaması lazım.

yaniiii vereliniortak ben ahlak dışı bir sahne göremiyorum orada çok açık bir şekilde verselerdi neyse ama sadece fatmagülün o anki kabusu üzerine olan bir sahneydi yani bütünüyle bir dramdı

diziyi izlemicem, ama ahlaklı/ahlaksız olduğu için değil.. çok fazla dramatik geldi, çok buhranlı... ben seyredemiyorum böyle dizileri, o yüzden birinci bölüme baktım ve izlememeye karar verdim :)

bak işte buna saygı duyarım dizi çekmez hoşuna gitmez vs.. ama ahlak dışı bir dizi değil bunu kabul etmiyorum :olmaz:

İlk bölümü izledim, senaryoyu çözdüm :) Devamını izlemeyi düşünmüyorum....
Bizim dizilerimizin maalesef ilk bölümü izleyince 5 sezonda dahi ne olacağını çözmek mümkün :1ninca:

filmi izlememiş miydiniz? ben sonunu bildiğim için izlemicem. batırıyolar dizilerde.
filmi izleyen bi benmiyim merak ettim şimdi? hülya avşar oynamıştı, yanılmıyosam aytaç armanla.

Ben de sana katılıyorum , aslında ben filmi ahlak dışı diye kestirip atmıyorum ve de cinsel içerikli bir dizi olduğunu da iddia etmiyorum, medyanın filmin tecavüz sahnesi üzerine yoğunlaşmasına kızıyorum ,
Filmin içinde tecavüzün ne kadar kötü bir şey olduğu lanse ediliyor ve bunun sonuçları ve bir insanı nasıl etkileyebileceği üzerinde duruluyor ama işte bunu diziyi izleyenler görüp anlayabiliyor. Ama filmdeki tecavüz sahnesinin video olarak sağda solda gezmesi ve bu dizinin sadece bu sahneden ibaretmiş gibi toplumun aklına girmesini eleştiriyorum. İnsanların aklında Fatmagül ün yaşadığı dramın, çektiği acıların,sıkıntıların değil de uğradığı tecavüz fiilinin kalmasını eleştiriyorum

Back