Merhaba arkadaşlar, 4-5 haftalık hamileyim, fatih'te oturuyorum. Bu semtte bildiğiniz, güvendiğiniz, memnun kaldığınız bir kadın doğum uzmanı varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar, 4-5 haftalık hamileyim, fatih'te oturuyorum. Bu semtte bildiğiniz, güvendiğiniz, memnun kaldığınız bir kadın doğum uzmanı varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
arkadaşım historiya alışveriş merkezinin karşısında ayşebüyüköğüt var harika bir doktor yaşını başını almış tecrübeli bir doktor,ben kadın doğum fobimi onda yendim..arkadaşımda onda gördüğü tedavi sürecinden sonra hamilelik takibi ve doğumunuda onda yaptırdı tavsiye ederim..
Önerileriniz için teşekkürler. İnternette yaptığım araştımalar sonucunda, bugün medikalpark fatih'te dr. esra çebi 'ye gittim. İyi bir izlenim bıraktı bende. Hızlı, pratik ve bilgili bir doktor. çok da kafa bi insan, iyi anlaşacağız gibi geldi bekleme salonunda otururken diğer hastaları ile de konuştum, ağız aradım biraz. 2-3 doğumunu esra hanımla yapanlar vardı, memnundu hepsi. yalnız aşırı derecede yoğun, her 15 dkya bir hasta yazıyorlar. Randevusuz gittim, 1 saat beklendikten sonra görüşebildim kendisiyle. olsun, iyi ki de beklemişim, çok sevdim kendisini