Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba arkadaşlar. Çikolata kmıştım var ve Dr arayışındayım. Tatlı dilli güler yüzlü bir Dr arıyorum. Fatih medicalpark veya yakın çevrede tavsiye edeceğiniz bir Dr varmı? Mümkünse bayan olsun istiyorum
Ben de bu konuyu takipteyim. Bayan iyi bir doktor ariyorum. Fatih benim ikinci evim gibi ama maalesef jinekologla ilgili bilgim yok..
Insallah bilgilendiren olur..
Evet arkadaşım ya. İnternette birçok Dr var ama hangisine gideceğim konusunda kararsızım. Medical park Fatih'e gideyim fiyorum. Özel sigortam orda geçiyor ama bu konuda hangi Dr daha ilgilidir onu bilmiyorum. Ameliyat olmadan nasipte bebek istiyorum
Evet arkadaşım ya. İnternette birçok Dr var ama hangisine gideceğim konusunda kararsızım. Medical park Fatih'e gideyim fiyorum. Özel sigortam orda geçiyor ama bu konuda hangi Dr daha ilgilidir onu bilmiyorum. Ameliyat olmadan nasipte bebek istiyorum
Evet ya. Ben de medical Parka baktim. Bazi doktorlara iyi diyorlar ama iyi dediklerinde de cok cok sira oluyormus. Kasap gibi kesiyorlarmis. Sira olduğu icin suratina bile bakmadan ezbere konusuyorlarmis.
E ben bunu istemem ki. Benim doktorum benimle özel olarak ilgilenmeli, her dakika arayabilmeliyim gerekirse. Bi de guler yuz benim icin cok onemli. Gormezsem cildiririm.
E ben de bebek düşünüyorum 1 yildir olmuyor artik kontrollere gidecegim. Ama hala bulamadim. Hep ovulenler erkek doktorlar. Bende bayan isteyenlerdenim.
Insallah birileri yorum yapar..
Bennde cikolata kistinden muzdaribim. Nerdeyse bi yil olcak hamile kalamadim.ozel capa hastanesi altay kartala gittim cok iyi bi doktor ve tavsiye uzerine gitmistim.sanitim ben tup bebege baslicam cunku ameliyati riskli buldu doktorum.karari bana birakti.smdi rahim filmi cektirip esiminde sonuclariyla altay beye gidicez.istersen bi git konus ama ameliyat istemiyosan direk tup diyolar.bende yumurtaliklarimi riske atamicagim icin tupe yoneldim ama ameliyattan sonra hamile kalanda cok var tercih senin canim doktorumu oneririm.tup islemlerinide istanbul tup bebek merkezinde yapiyomus sanirim biz daha o konulari konusmadik sonuclarimiza gore karar wericez.umarim hepimiz hayirlisiyla bebeklerimize kavusuruz...