fatihayi da biliriz, protestoyu da

Burada mantikli ozgurlukcu olmaya ne kadar calissam da nazliaka nin yaptigini kinadim. Hos bulmadim. Ben kimse gorme bilmezken eglenmeye cekiniyorum sen goz onunde uapiyorsun. Tamam fatiha da okuma hatta hic bir sey yapma. Ama dans da etme.

Rte dedi ama rte gibi dedigi icin kizdim lakin rte ye de hep kullanacagi seyler veriyorlar.

Turkiye elenek gorenekler ulkesi, toplumla yasayacaksak toplum kurallarina saygi duyacagiz.

Kiz mi kadin mi belli degil yahuuu?

Bu ve bunun gibi cumleler hala kulaklarimiz da Sayin Cb.Actirma kutuyu simdi.

hem erdoğana hem nazlı aka ya söylenecek,cuk diye oturacak bi lafım varda,özgacan nın katilinden daha çok yatarım içeride o yüzden susuyorum

gerçekten mi? ama yok o bahsettiğimiz özgecan konusunda da geçen yeni bir eylemdi,hatta bu eyleme öncülük eden kadın milletvekili de açıklama yaptı dün.
aynen yeni eylemdi. aylinmin bulunduğu yerin altında özgecan yazıyordı .
10513250_1561235164118643_1116994942838980907_n.jpg
10995888_1561235150785311_8034740538420223623_n.jpg

ben diğer konudada bunu yazdım. bu rezalet diye. ya tamam her yıl kutlanıyorda. kafa yokmu sende,kız öldü bunu bu sene yapmayalım diyecek zekayada sahip mi değilsin

Bir "kadin" siyasetci olarak, cok ayip ettin aylin. Kadinlarin haklarini hemde boyle bir gunde dans edip, siritarak savunacaksan, birak kalsin. :KK20:

tamda dans edilecek oynanıp boyalanıp çılgın gibi eğlenilecek bir durum sanki

kadına şiddet elemi yazık gerçekten yazık ve tamda eğlenilecek günlerdeydik

ne duyarsızlık ne vurdum duymazlık ayıp ya yazık

Bukadar saçma eylem görmedim.
Açıkcası izleyince genç bir kızın bu şekilde ölmesine karşı sevinç dansı gibi geldi bana.

Allahım yeni moda oldu bunlarda,mezar başında şarkı söylemek,yok ölmüş kişinin arkasından dans etmek,davul zurnayla ölmüş bir insanı uğurlamak.nereye gidiyoruz acaba ?

kendi kültürümüzü bırakıp baya avrupalılaşmaya çalışıyoruz.

amerika da avrupa da bile yas durumlarında yapılmıyor bu batılılaşmak ya da modernleşmek değil kendini kaybetmek bence.

X