Fatih-Topkapı Suriçi Sosyal Tesileri Düğün için Tavsiye

Düğün yemeği için hangi menü seçmeli?

• Kırmızı Et Menü

OY: 0 0,0%
  • Beyaz Et Menü

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    0

Dream_of_an_April

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
6
0
86
İstanbul
Merhabalar,

Fatih Belediyesinin Topkapı Tesisleri'nde yemekli düğüne katılan veya düğününü orada yapan var mı?
Mekana birkaç kez gittim; yemekler bazen güzel bazen vasat... Servis de aynı şekilde...
Mekan iki aileye de çok yakın ve ortamı çok güzel. Daha önce organizasyona hiç katılmadım sizlere danışmak istedim
Önerisi olan var mı acaba? Eylül sonu gibi olacak düğün. Mekana karar verirsek gün alacağız :)

Kişi başı menü fiyatları 38-52 TL arası.

Merhaba,
o çevrede oteller de dahil kalite genelde aynı, ama listede bazı durumlar dikkat çekici, yemek listesinde detay verilmemiş o fiyata sıcak yemek konusunda ve meze konusunda detay mutlaka istemelisiniz. bu tür organizasyonlarda mutlaka demo tadım isteyin ve fotoğrafını çekip sözleşmede aynı şekilde detaylandırtın. ( sadece burası için değil her mekan anlaşmasında yapılması gerekiyor )
diğer süsleme ses sistemi dj orkestra gelin masası vs gibi yazılan fiyatları ile topladığınızda toplam fiyata mutlaka bahşiş gibi rakamları da göz önünde bulundurarak 1 kişi için maliyeti hesaplamanız gerekiyor ki sürprizlerle karşılaşmayın.
bu şekilde hesap yaptığınızda uygun gibi görünen fiyatın diğerlerinden çoğu zaman daha yükseğe çıktığını görebilirsiniz.
Kemerburgaz tarafında tanıdık bir mekan var ortlama 120 tl 130 tl + kdv neredeyse tümünü dahil veriyor.
başka bir mekanı ayarlar ve diğer ihtiyaçları dışarıdan alacağz derseniz, mekan bunu kabul ederse ki çoğu yer etmemek için ısrar eder ama işi kaçırmamak için kabul eder.

Ses Işık ve Görüntü Sistemi, podyum ( Sahne )
Tüm mekanın süslemesi, giydirmesi ( Sandalye giydirme veya bağlama, masa örtüsü ve kapak, peçete, gelin yolu, nikah masası, sahne kaplaması, volkan ve sahne arkası led perde ( istenirse tül ışıklı ), supla, şamdan ve diğer ihtiyacınız 0labilecek tüm detaylar...
Ayrıca DJ ve istenilen sayıda orkestra ve karşılama hostesleri hatta mekana göre yeme içme ihtiyaçları Fotoğraf ( İç ve Dış mekan çekim ile albüm dahil ) ve video çekimi gibi konularda yardımcı 0labilir uygun fiyat verebilirm.

Mutluluklar dilerm...

Cevap için çok teşekkür ederim. Ancak merkezi bir yer istiyoruz. Kemerburgaz çok uzak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…