• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fatih Terim ile yollar ayrıldı

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
772
413
45
Galatasaray'da yönetim kurulu teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayırma kararı aldı.

Galatasaray'da yönetim kurulu teknik direktör Fatih Terim ile yollarını ayırma kararı aldı.
Türk Telekom Arena Stadı'nda yapılan yönetim kurulu toplantısı sonrasında Sarı-kırmızılı takımda Fatih Terim dönemi bitmiş oldu.

Yapılan açıklama şöyle;
Şirketimiz Yönetim Kurulu, 24.09.2013 tarihinde yapmış olduğu toplantıda profesyonel futbol takımımızın teknik direktörlük görevini yürüten Sn. Fatih Terim'in sözleşmesinin feshedilmesine oybirliği ile karar vermiştir.

Ben anlamıyorum.
Ünal Aysal ve Fatih Terim nasıl anlaşamazlar ?
Ünal Başkan şimdi kendini ateşe attı eğer ki takım kötüye gitsin sene sonunda Ünal Aysal da gider.
Fatih Terim i ne için getirmişti şimdi yaptığına bakın.
Gerçi Fatih Terim de hatalı.
Bi yandan milli takım çalıştırılıp bi yandan Galatasaray olmaz.
Başka hoca mı yoktu milli takıma.
Ülke de teknik direktör kıtlığı var resmen.
Anlayın ne kadar sporsever insanlarız. :ssz:
Daha çok şey yazasım var futbol maçı izlemeye bayılıyorum ben ama gel gör ki artık onda bile keyif bırakmıyorlar adama.
Yeri geldi mi İngilizler en holigan millet derler ama adamlar keyifle maç izliyorlar yahu. :ssz:

Habere göre Ümit Davala ve Hasan Şaş ta istifa etmiş al bir de burdan yak. :ssz:

Kişisel görüşümdür bu , biraz da Fenerbahçeli olmamım etkisi vardır belki ama yok yok objektif bakıyorum .

Fatih Terim' in teknik direktörlüğü malumdur , üzerine fazlaca konuşulması yersizdir .En iyi midir ? En başarılı mıdır ?Evet bence
Türk teknik direktörleri içinde en ' dir .

Galatasaraylılığı tartışılmazdır.

Ahde vefa denen şey hiçe sayılmıştır . Zaten sinyalleri barizdi . Elemandır sadece vs.. demeler .

Galatasarayı nerden aldığı , yaptığı taransferlerin kulüp adına mı hoca adına mı geldiğini düşünemedi mi gs ?

Neyse , benim için hava hoş . Ama yapılan yanlış , hele hele de tv . de alt yazıdan öğrendi deniliyor ; oy birliği ile görevden alındığını , hem yanlış , hem acı , hem etik değil !

Milli takım konusuna gelince bunu GS. a sormadan kabul etmediğini biliyorum ben , Mayıs ayına kadar Türk Milli Takımının başında yer almasına Gs. Kulubu evet demiştir.İşler az ters gidince milli takımı öne sürmek yanlıştır.

terim ile galatasary'ın serüveni , hırçın ve inatçı aşıklara benziyor . Terim in uzun vadeli bir başarı garfiği var. önce sistemi oturtuyor sonra herşey tıkır tıkır işliyo . ama bizim milletimiz çok aceleci, adam asmaca oynamayı çok seviyolar. milli takımdaki başarıyı öve öve bitermeyenler ligdeki durum karşısında aslan kesiliyo. evet iki takımın birden yürütülme işi saçma ama ona bu talebi götürenlerin yaptığı bir saçmalık bu. adamın libidosu yüksek, kabul etti. ama her defasında böyle pat diye söndürüveriyorlar bu adamı. yazık ya . :19:

Galatasaray'a Fatih Terim kadar yakışan bir teknik direktör, Fatih Terim'e Galatasaray kadar yakışan bir takım olamaz.

Yazık oldu...

Sporla alakam yok ama dün gece haberlerde seyrettiğim kadarıyle Fatih Terim'e ayıp edilmiş, ne olursa olsun Fatih Terim iyi bir teknik direktör ve eğer sözleşmesi fesh edilecekse bu daha etik daha saygın yapılmalıydı, Galatasaray yönetiminin bu tutumu Aziz Üstel'inde aralarında olduğu birçok insan tarafından eleştirildi.

[video=youtube;J9L4V_mz3xA]http://www.youtube.com/watch?v=J9L4V_mz3xA[/video]

Back