• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fatih murat arsal kitaplarını arıyorum

zaraga

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2013
4
0
6
Kocaeli
fatih murat arsalın kitaplarını arıyorum kendisine bile sordum ama bulamadım 2. el satan yerleri gezdim internetten araştırdım ama yok yok yok e-kitap olarak bulunuyor ama benim kitaplığımda bulunmalı:((( lütfen elinde olan varsa bana ulaşsın benim için gerçekten önemli mail adresimden ulaşabilirsiniz tgbylmz86@gmail.com msjlarınızı bekliyorum

seni sevmek istemedim
yalnız gözlerin için

elimde var diğerleri için haberlerinizi bekliyorum

Merhaba,
Sende sadece Nefretten Sonra kitabı eksik. O kitapta tekrar basılıyor şu an. Yakın bir zamanda hem internette hemde kitapçılarda satışta olacak.

E-Kitap olarak buldukların zaten öyle. Henüz basılmadılar.

fatih murat arsalın kitaplarını arıyorum kendisine bile sordum ama bulamadım 2. el satan yerleri gezdim internetten araştırdım ama yok yok yok e-kitap olarak bulunuyor ama benim kitaplığımda bulunmalı:((( lütfen elinde olan varsa bana ulaşsın benim için gerçekten önemli mail adresimden ulaşabilirsiniz tgbylmz86@gmail.com msjlarınızı bekliyorum

seni sevmek istemedim
yalnız gözlerin için

elimde var diğerleri için haberlerinizi bekliyorum

Canım basılı olarak sadece nefretten sonra kitabı yok sende. Diğer e-kitaplara yazarın facebook sayfasının albümler kısmından ulaşabilirsin :) forumda blog linki vermek uygun mu bilmiyorum fakat google'a Film Dizi Kitap Delisi yazarsan eğer o blogda geçen ay isme imzalı Yalnız Gözlerin İçin kitabı hediye edildi Ephesus ve yazar sponsorluğunda belki istediğin kitap hediye olarak bu bloga gelebilir :)

Back