- 14 Mayıs 2008
- 252
- 0
-
- Konu Sahibi karamelli neskafe
selamm belkı memnun olanlar vardır ama benim iki arkadaşım memnun kalmadıı bilemiyoruumm meselaa ondukuzz iyi kalite emrıyo dan üç tanesini trasfer etmişler tutmadı niçin dondurulmadı denincee imkanları olmadıgı söylenmişş futursuzce düşününn ne kadarr emroyoo boşaa gitmiştii memnun kalmadılarr yanı inşş herşey gönlünüzce olurrr
selam...bende medikalparkta mart ayında tüp bebek yaptırdım.şimdi çok şükür 20.hafta bitiyor gebeliğimde.siz nasıl sonuç aldınız? benim medikalparkta 2.denememde tuttu.
selam benim 2.ci denemem oluyor fatih medikalparkta ilk denememdede tutmuştu üçüz olduğu için bünye taşımadığından düşük yaptım.son denememdede eşimin embriyoları vardı dondurulmuş benim yoktu ilaç kullanıp tekrar yumurta toplandı benden.dondurulma işleminde öncelikle hücrelerin kalitesine göre değerlendirilip öyle donduruluyor eğer düşük kalitedeyse dondurulmuyor.önce testlerden geçiyo ondan sonra dondurulma işlemi yapılıyo.benim dondurulmuşlarla tuttu ve şuan gebeliğimin 19.cu haftasındayım.bence herşeyden önce moral ve psikoloji önemli doktorlar sadece vesile inş. herkez hayırlı haberler alır gerçekten tüpbebek zor bi aşama onca hormon ilaçları kullanıyoruz tedavide.herkez için hayılrlısı olsun allah hepimizin yüzüne güler inş.
selamm belkı memnun olanlar vardır ama benim iki arkadaşım memnun kalmadıı bilemiyoruumm meselaa ondukuzz iyi kalite emrıyo dan üç tanesini trasfer etmişler tutmadı niçin dondurulmadı denincee imkanları olmadıgı söylenmişş futursuzce düşününn ne kadarr emroyoo boşaa gitmiştii memnun kalmadılarr yanı inşş herşey gönlünüzce olurrr