fatih medicalparkta epidural sezeryan olanlarr....

zeytin gxoxzlxux

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2007
4.084
4
0
36
İstanbul
günaydın hanımlarr

allah kısmet ederse 1.5 ay sonra 2. doğumumu yapıcam.ilk çocuğum sezeryan olmuştu.şimdi normal ihtimali olsada sezeryan ön planda olan..oğlumda genel anestezi almıştım ama şimdi epidural olmak istiyorum genelde konuştuğum herkes çok memnun ama kimide farklı şeyler söylüyor kafam karışıyor...

sorum şu doktorum ayşagül sofuoğlu çok memnunum daha doğum şeklini tam konuşmadık eğer burda medicalde sezeryan olan varsa tecrübelerini merak ediyorum....

epidural olan arkadaşlarda tecrübelerini paylaşırsa çok sevinirimm

şimdiden teşekkürler

arkadaşım benim de kızım 14 aylık, 14 ay önce sezeryan oldum. doktorum ayşegül sofuoğluydu. son ana kadar doğumun şekli belli olmaz dedi
ve bekledik 40+5 de sezeryan oldum. günüm 5 gün geçmişti. hiç konuşulmadan direk genel anestezi oldum. bi skıkntım olmadı. doktorumdan memnundum. ama cok yoğun çalıştığı için yeterince ilgili olduğunu düşünmüyorum.
epidural hakkında bilgim yok ama. senin sezeryan olacağın kesin 2. doğumun. erkenden konuş bence.

evet çok yoğun bi doktor ama ben çok seviyorum bu kadını oğlumdan beri vazgeçemiyorumm...

bende çarşamba günü gidicem inş konuşacağım bakalım ne diyecekk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…