Fatih Harbiye Show Tv

2. bölüm güzeldi gözümü kırpmadan izledim sardı sanırım artık hayırlı olsun =)

Normalde Kadir Doğuluyu sevmem ama bu dizide fazla karizmatik olmuş
Paçozluktan kurtulduğu için öyle geldii herhalde
Güzel bir dizi olmuş çok beğendiim

Favori dizilerimin arasında yerini almış bulunmakta inş bu da kaldırılmaz yayından ,çünkü ne zaman bir diziye böyle desem yayından kaldırıldı

Son düzenleme:
Küçük Sırlarda da zengin rolündeydi. Bir tek Pis Yedili de varoştu Zaten onu da Ümit İbrahim için izlemeye başlamıştım sadece.
Fatih Harbiye de ilgimi çekiyor güzel.

Kadir doğulu sonunda kendisine göre bir rol bulmuş

sürekli liseliyi oynuyordu yakışmıyordu..

Son düzenleme:
yaprak dökümündeki oynayan kız o zamanlar tatlıydı çünkü yaşı küçüktü oyunculuğu insana doğal geliyordu... ama artık hiç beğenmiyorum hem oyunculuğunu hem de dış görünüşünü de... güzel değil sanki... yakışmamışlar kadir doğuluyla... o kız yan rollere uyuyor bence başrole göre değil....

aynı şeyi bende düşünüyorum cnm ,
kızda albeni yok, çok pasif artı çok çocuksu

kesinlikle başrol oyuncusu kız başka biri olmalıydı..diziyi beğendim ama kızı görünce çocuk gibi yahu soğuyorum diziden

aynı şeyi bende düşünüyorum cnm ,
kızda albeni yok, çok pasif artı çok çocuksu

konuyla alakası yok canım ama, arıyorum bulamıyorum şu yazı tipini değiştirmeyi..bana zahmet olmazsa anlatıversen yapabilmişsin sen :26:

dizideki Faiz bey sozde cok ketum bırı olarak gosterılmeye calısılmısta bana daha cok mıymıy bırı gıbı geldı nedense

aynen. güzel bir kız.. farklı bence doğal. ama baş rolün ağırlığını kaldıramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…