Kızlar merhabalar,
Yarın kısmetse sözlümle Mart'taki nişanım için nişanlık bakmak istiyoruz:) Fatih'te cadde boyunca gelinlik ve nişanlıkçıların olduğu bir cadde varmış. Oraları hiç bilmiyorum, toplu taşımayla (özellikle tercihimiz metro olur) nasıl gidebiliriz, bir fikri olan var mı?
Çok teşekkür ederim :)
Nereden çıkacaksınız yola?
Trafiğe girmemek için metrobüsle cevizlibağ topkapı ya da zeytinburnu durağına gidip oradan kabataş yönüne giden tramvaya binersiniz. Fatihte tramvay durağı yok ama beyazıtta,eminönünde,lalelide falan inersiniz, otobüsle hemencecik fatihe varırsınız. Hatta yürümeyi seviyorsanız beyazıttan yürüyebilirsiniz fatihe. Otobüsle gidecekseniz de indiğiniz yerde hangi otobüs geçer diye sorarsınız.
Çok teşekkür ederim :) Sabahtan beri nasıl gdeceğiz diye düşünüyordum. Bu durumda Laleli de inip Vezneci'lerden Fatih otobüsüne biner orada da ineceğimiz yeri sorarız artık :) :2: Çok mersi :)
Kızlar merhabalar,
Yarın kısmetse sözlümle Mart'taki nişanım için nişanlık bakmak istiyoruz:) Fatih'te cadde boyunca gelinlik ve nişanlıkçıların olduğu bir cadde varmış. Oraları hiç bilmiyorum, Bahçelievler civarından toplu taşımayla (özellikle tercihimiz metro olur) nasıl gidebiliriz, bir fikri olan var mı?
Kızlar merhabalar,
Yarın kısmetse sözlümle Mart'taki nişanım için nişanlık bakmak istiyoruz:) Fatih'te cadde boyunca gelinlik ve nişanlıkçıların olduğu bir cadde varmış. Oraları hiç bilmiyorum, Bahçelievler civarından toplu taşımayla (özellikle tercihimiz metro olur) nasıl gidebiliriz, bir fikri olan var mı?
Kızlar merhabalar,
Yol tariflerini okurken ruhum daraldıİstanbulda bir semte gidebilmek icin 3 vasıta değiştirmek gerekiyor :) Gözünü sevdiğimin Ankarası :)
Bu soruya en iyi cevabi ben veririm sanirim. Baba evi bahcelievlerde olup evlenince de 6 yil gelinlikciler carsisinin karsisinda oturan biri olarak :) Tercihiniz metro ise aksaray yonune binip emniyet duraginda inin. Metro cikisinda sagdan yukari dogru cikan uzunca bir yokus var. Tempolu bir yuruyusle 7-8 dakikaya cikarsiniz yokusu. Tepeye vardiginizda karsi caprazinizda armine magazasini goreceksiniz. O tarafa gecin. Arminenin, ciktiginiz caddeye bakan tarafini saginiza alip yurumeye baslayin. Yol boyu gelinlikciler goreceksiniz. Hatta sadece gelinlikcilerin oldugu koca bir pasaj var. Aksi istikamette de gelinlikciler var diger taraf kadar yogun olmasada azimsanacak kadar degil. Sonuc olarak kaybolursaniz ki sanmiyorum. Fevzipasa caddesini sorun. Gelinlikciler carsisida atikali ve karagumruk duraklari arasinda. Rastgelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?