Fatih gelinlikçiler caddesine toplu taşımayla nasıl gidebiliriz?

lokum34

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
44
1
6
35
İstanbul
Kızlar merhabalar,

Yarın kısmetse sözlümle Mart'taki nişanım için nişanlık bakmak istiyoruz:) Fatih'te cadde boyunca gelinlik ve nişanlıkçıların olduğu bir cadde varmış. Oraları hiç bilmiyorum, Bahçelievler civarından toplu taşımayla (özellikle tercihimiz metro olur) nasıl gidebiliriz, bir fikri olan var mı?

Çok teşekkür ederim :)

Son düzenleme:

Nereden çıkacaksınız yola?

Trafiğe girmemek için metrobüsle cevizlibağ topkapı ya da zeytinburnu durağına gidip oradan kabataş yönüne giden tramvaya binersiniz. Fatihte tramvay durağı yok ama beyazıtta,eminönünde,lalelide falan inersiniz, otobüsle hemencecik fatihe varırsınız. Hatta yürümeyi seviyorsanız beyazıttan yürüyebilirsiniz fatihe. Otobüsle gidecekseniz de indiğiniz yerde hangi otobüs geçer diye sorarsınız.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim :) Sabahtan beri nasıl gdeceğiz diye düşünüyordum. Bu durumda Laleli de inip Vezneci'lerden Fatih otobüsüne biner orada da ineceğimiz yeri sorarız artık :) :2: Çok mersi :)

Çok teşekkür ederim :) Sabahtan beri nasıl gdeceğiz diye düşünüyordum. Bu durumda Laleli de inip Vezneci'lerden Fatih otobüsüne biner orada da ineceğimiz yeri sorarız artık :) :2: Çok mersi :)

Rica ederim

bence yolu o kadar uzatmayın, bahçelievler den metrobüse binin, edirnekapıda in 75M geçiyor
direk Fatihe gidiyor

Eğer metro durağına akın bir yerde iseniz metro ile gitmek daha kolay olacaktır. Havalimanı-Aksaray metrosuna binip Fatih-Emniyet durağında inip (Ulubatlı'dan hemen sonraki durak) ordan max 10 dk yürüme ile istediğiniz yere ulaşabilirsiniz.

Kolay gelsin :)

Metro Aksaray durağında inin Fatihe giden otobüslerden birine binin :) 10 dakkaya ordasınız.

Bencede en rahat edirne kapıda in merdivenlerden üst yola çık daha sora ordaki durakktan geçen otobüslere sorup bin ben yabancı olduğum halde çok rahat gidip gezmiştim :)) ramazanda hırkai şerif için gitmiştimde ordanda bi fatih turu yapmıştım kuzen istanbulda olmasına rağmen bilmiyordu ben götürdüm onu

Metroyla hem yolunuz uzar hem de 2 vesait yaparsınız. Otobüsle yarım saat bile sürmez.
E5 üzerinden Taksim, Eminönü arabalarından herhangi birine binin Saraçhane'de (büyükşehir belediyesi) inin. 31E'ye binerseniz cadde üzerinden geçer.

Saraçhane caddenin bir ucu Edirnekapı diğer ucudur.

Bu soruya en iyi cevabi ben veririm sanirim. Baba evi bahcelievlerde olup evlenince de 6 yil gelinlikciler carsisinin karsisinda oturan biri olarak :) Tercihiniz metro ise aksaray yonune binip emniyet duraginda inin. Metro cikisinda sagdan yukari dogru cikan uzunca bir yokus var. Tempolu bir yuruyusle 7-8 dakikaya cikarsiniz yokusu. Tepeye vardiginizda karsi caprazinizda armine magazasini goreceksiniz. O tarafa gecin. Arminenin, ciktiginiz caddeye bakan tarafini saginiza alip yurumeye baslayin. Yol boyu gelinlikciler goreceksiniz. Hatta sadece gelinlikcilerin oldugu koca bir pasaj var. Aksi istikamette de gelinlikciler var diger taraf kadar yogun olmasada azimsanacak kadar degil. Sonuc olarak kaybolursaniz ki sanmiyorum. Fevzipasa caddesini sorun. Gelinlikciler carsisida atikali ve karagumruk duraklari arasinda. Rastgelsin.

bence 31e en iyisi tam o caddeden gecer. yenibosna kuyumcukentten geliyor heralde. sirinevleri falan geciyor e5 uzerinden.
ama saatleri cok seyrek ogrenip oyle cikin

Yol tariflerini okurken ruhum daraldı İstanbulda bir semte gidebilmek icin 3 vasıta değiştirmek gerekiyor :) Gözünü sevdiğimin Ankarası :)

Yol tariflerini okurken ruhum daraldı İstanbulda bir semte gidebilmek icin 3 vasıta değiştirmek gerekiyor :) Gözünü sevdiğimin Ankarası :)

bende tam bunu yazacktım adanada'da bi 7c otobüsü vardır 1 saatte 1.5tlye tüm adanayı dolan bu kadar basit

Allah kolaylık versin sizlere hanımlar

aksaraya giden otobüslere binin oğuzhan durağından inip direk karşıdan yukarı doğru çıkın akdeniz cad. fatih en kolayı bu

Konu ile ilgili bilgim yok ogrenciyim daha ama 2 senede anca metrobüs ve metro duraklarını ogrenenildim :) Sırf yol tariflerini ogrenmek icin okudum konunuzu.Mutluluklar dilerim simdiden :)

Aksaray havalimani metrosuna bin. Emniyet fatih duraginda in. Sonra dumduz yukari fatihe yuricen. Inince sorarsin.

Sayın konu sahibi kesinlikle en iyi yol tarifi budur seçenekler arasında :) Yıllarca o gelinlikçiler caddesinde oturmuş biri olarak bu tarifi verecektim ki gerek kalmamış. Emniyette indikten sonra çok az yürüme mesafeniz var. Hiç otobüsle falan uğraşmayın efem. Önce metro sonra yürüme, en kısa süren yolculuk budur. Ayrıca farklı modeller istiyorsanız armine'yi arkanıza alın. Tam karşı çaprazda üst katta bir vitrin göreceksiniz. İsmini şimdi hatırlayamadım ama eminim dikkatinizi çekecek vitrin. Bir de illa gelinlikçilere bakmayın. Fatih'teki o caddede neredeyse tüm mağazalarda nişan kıyafeti bulunur. Çok daha iyi modelleri çok daha uygun fiyata bulabilirsiniz. Her mağazanın abiye bölümü, her abiye bölümünün de kokoş nişan elbiseleri mevcuttur :)

Bu önerileri alışverişten nefret eden, mümkün olduğunca az zaman harcayıp alışverişi sonlandırmak isteyen bir zat yazıyor. Ne kadar geçerlidir yorumum bilemem ama o caddede seçenek çok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…