Gelinbaşı ve Gelin Tacı fatih de kuaför

evet ben biliyorum fatihteyim zaten çok güzel yapıyo tavsiye ederim biraz pahalıdır ama değer :) kesinlikle

kızlar bu kuaför tam olarak nerde
bende fatihde oturuyorum hala düzgün bi kuaför bulamadım kendime

fatih ana cadde üzerinde fatih postahanesinin olduğu tarafta hatta yakınlarında fatih dershanesi var hayriye atalay bayan kuaförü ismi kime sorsan tadif eder şeker :)

sağol canım bana yakınmış
manikür ağda falanda vardır herhalde
hijyenikmi tavsiye edermisişniz

dilek pastanesinin hemen yanı,
buket moda evinin üstünde kalıyor canım,
hatta tam altında adı aklıma gelmiyor ama tesettür satan bi mağaza var

bende nişan için oraya gitmeyi düşünyorum kısmetse,fiyatlar nası pahalı canm?yanibi nişan saçını,gelin saçını makyajını nekadr fiyat çıkartıyo??çok merak ettmm..

güzel kaliteli hatta pahalı bir yer canım ama tavsiye ederim en azından değiyor az verip maymuna dönmektense çok verip güzel olmak en iyisi :)

alakasız olucak ama saç kesimi nasıl acaba kızlarla toplanıp gitcez biyere ama karar veremedik as var fatih de yavuzselimin orda orası iyi diye duyduk ama ???

iki kuaförde güzel hayriyede saç kestirdim hep oraya gidiyorum hepsi güzel kesiyo ama atalay bey çok güzel kesiyo as güzellik salonu da güzel orada da 2 kez saç boyattık çok güzel boyuya kesimi de güzel ikisine de gözünüz kapalı gidebilrsiniz

hayriye gelinbaşı bir arkadaşımdan 400 istemişti sadece gelinbaşı için ama 700 çıkan da olduğunu duydum henüz bekar olduğum için :) o aşamaya gelip fiyat alamadık :)

iki kuaförde güzel hayriyede saç kestirdim hep oraya gidiyorum hepsi güzel kesiyo ama atalay bey çok güzel kesiyo as güzellik salonu da güzel orada da 2 kez saç boyattık çok güzel boyuya kesimi de güzel ikisine de gözünüz kapalı gidebilrsiniz

yardımcı olduğunuz için teşekürler

Back