• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fatih Altaylı'nın programı yayından kaldırıldı. Üzüntüden burnum kanadı.

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Fatih Altaylı'nın programı yayından kaldırıldı
fft107_mf7358053.Jpeg

17/03/2016 08:16
Facebook'ta Paylaş

RADİKAL- Habertürk ekranında Fatih Altaylı 'nın sunumuyla ekrana gelenTeke Tek programı, yayından kaldırıldı. Altaylı'nın İlber Ortaylı ve Celal Şengör'ü konuk ettiği programda tarihsel olaylar masaya yatırılıyordu.

"ÜZÜNTÜDEN BURNUM KANADI"
Programın yayından kaldırıldığını canlı yayında açıklayan Fatih Altaylı, "Yayından çıkarıldığını öğrenince; tansiyonum yükseldi, akşam burnum kanadı üzüntüden. Hiçbir şeye bu kadar üzülmemiştim. Gerçekten çok üzüldüm." diye konuştu.

201603170818_fatihhhhh123.jpg

http://www.radikal.com.tr/hayat/fatih-altaylinin-programi-yayindan-kaldirildi-1530770

Bu adam nasıl gazeteci olmuş anlamadım hiç bir profesyonellik yok ,köşe yazılarıda basitti , çok rahat para kazandı köşeyi döndü
ama sonunda hak ettiği yerde

Ilber Ortayli'yi cikartmis programina.. Yetmez mi?:KK53:
Yillarca AKP dalkavuklugu yaptiktan sonra ilk sekmede isini kaybedince belki anlamistir Levent Kirca'nin ne demek istedigini simdi.. Cok iyi de olmus, cok da guzel iyi olmus.. Sira herkese geliyor tek tek... Teke tek..:KK53:

Ilber Ortayli'yi cikartmis programina.. Yetmez mi?:KK53:
Yillarca AKP dalkavuklugu yaptiktan sonra ilk sekmede isini kaybedince belki anlamistir Levent Kirca'nin ne demek istedigini simdi.. Cok iyi de olmus, cok da guzel iyi olmus.. Sira herkese geliyor tek tek... Teke tek..:KK53:

Teke tek saraylım :KK53: sevgiler...

İzlemediğim bir programdı .

Ama moderatör (fatih altaylı için fazla klas durdu bu sıfat) ve iki konuk yorumcu hakkında gereken bilgiye sahibim .
O yüzden kaldırıldığına üzül(e)medim.:KK51:

Programa veya Fatih Altaylı'ya üzüldüm diyemem, dün geceki yayını çok keyifliydi o başka, İlber ve Celal hocanın karşılıklı gülüşmeleri, İlber hocanın Murat Bardakçı'ya kızması çok güzel anlardı:-)

Zamanında oda başkalarını üzdü
etme bulma dünyası işte

Back