Fatih Altaylı fena yakalandı! Reklama gitmediğini anlayınca...

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Habertürk'te yayınlanan 'Teke Tek' programında reklama gittiğini sanan Fatih Altaylı'nın söyledikleri ekran başındakileri şaşkına çevirdi.
Sitene Ekle

Habertürk ekranlarında sunuculuğunu Fatih Altaylı'nın yaptığı 'Teke Tek' programının dün akşam yayınlanan bölümünde ilginç anlar yaşandı. Reklama pas atan Fatih Altaylı konuşmaya devam etti. Altaylı ''Ben katillere hiç kızmam. İki şey bana çok normal gelir. Bir sakat kalmak, iki katil olmak. Yani yoldan çıkarım sakat kalabilirim. Ya da bir şey olur katil olursun'' ifadelerinin ardından programın reklama girmediğini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

İŞTE O ANLAR!

http://www.milliyet.com.tr/fatih-altayli-fena-yakalandi--gundem-2259218/

Gazeteciliğin bitmiş oluşu bunlarında payı büyük , yaptıkları zaten yıllarca araştırmadan birilerini şirin görünme gazetecilik çoğunu bitirdi , sorsan 2 cümle yabancı dil bilmezler ,

çoğu köşe yazarlığı yaptı yaptıklarıda zaten gazetecilik değildi bu köşe yazarlığı bitmeli daha çok objektif bilgi verilmeli,
çoğu işsiz ve aç gazeteciliğin geleceği karanlık

Fatih Altaylı murat bardakçı cübbeli Ahmet hoca üçtane şahsına münhasır şahsiyet bir de böyle deneyin derim ben daha çok eğlenceli zamanlar geçirebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…