çok kullanışlı bişey gibi durmuyorhuhu fasulyeye yorum yapacak yok mu merak ediyorum.
Vallla ben uc aylik oglumla oda oda gezihorum mutfakta yemek yaparken yanimda utu camasirla ugrasirken yanimda camasir asarim yanimda her odaya gidiyoruz cunku odadan ciktigim an agliyor . Bu fasulye yatal tasiniyor mu her odaya ? Emekleyene kadar bence kesinlikle sart ana kucagi
yok bu şekilde bebekler için armut koltukfasulye yatakdan kasıt babynest diye geçiyor o yataklar mı?
yok baby nest değil onu da ayrıca anneme yaptırıyorumbu aana kucağı yerine kullanılabilen bir şeymiş :)
canm peki memnun musun baby plustan bende onu dusunuyorm da kuması falan nasıl kalıtelı mıFasulye yatakla ilgili konu açtım bende herkes anakucagi önerince anakucagi aldim ebebekten baby&plus şimdilik memnunum 15 kg a kadar kullanılabiliyorms mama sandalyesi olrkta kullanılyr
canm peki memnun musun baby plustan bende onu dusunuyorm da kuması falan nasıl kalıtelı mı
SAGOL CANM YINE INDIRIME GRMISTE BENDE ALAYM BARI SAGOL :)Ben memnunum canım bebegim 1 aylik onda yatiyor ind 213 e almştik. Kumasida guzel
SAGOL CANM YINE INDIRIME GRMISTE BENDE ALAYM BARI SAGOL :)
SAGOL CANM YINE INDIRIME GRMISTE BENDE ALAYM BARI SAGOL :)
Ben de ondan almaya karar verdim kumandalı otomatik alcaktım ama tam yatıyor olmasıda çok iyi keşke tekrar indirime girseFasulye yatakla ilgili konu açtım bende herkes anakucagi önerince anakucagi aldim ebebekten baby&plus şimdilik memnunum 15 kg a kadar kullanılabiliyorms mama sandalyesi olrkta kullanılyr
Ben de ondan almaya karar verdim kumandalı otomatik alcaktım ama tam yatıyor olmasıda çok iyi keşke tekrar indirime girse
Ben gördüğüm kadarı ile diğerlerinden biraz yüksek öyle olsun istiyorum kanepede falan oturrmen aynı hizada olsun çok yere yakın olmasın teşekkürlerrr :)4 5 gun once sanırım yine ind girmişti takip rt canm ind giriyor genellikle bn memnunum yataktan
Ben gördüğüm kadarı ile diğerlerinden biraz yüksek öyle olsun istiyorum kanepede falan oturrmen aynı hizada olsun çok yere yakın olmasın teşekkürlerrr :)