Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Fasulye yatak vs ev tipi ana kucağı

goooody

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2010
2.287
4.008
Merhabalar ben daha 12 haftalık hamileyim alışverişe başlamadım tabiki.
Ama ağzımın suları akarak bebek eşyaları bakmaktan da geri kalmıyorum.
Evde gün içinde kullanmak için 0-6 ay arasında ev tipi ana kucağı öneriliyor diye biliyorum.
İnternetten bol miktarda ev tipi ana kucağı inceledim.

Birden karşıma fasulye yatak denen şey çıktı. Bebekler için armut gibi. Bebeğin vücut şeklini alıyormuş. Emniyeti var. Bebek büyüyünce de oturabileceği bir şey. Kılıfı yıkanabiliyormuş. Üst kısmı leke tutmuyormuş. Fiyat olarak da ev tipi ana kucaklarından daha uygun.

Bir de ev tipi ana kucaklarının güzel olanları fiyat olarak daha pahalı.
Ucuz olanlarının da bacakları çok ince gibi geldi. Onlar da pek içime sinmedi.

Aranızda fasulye yatak kullanan var mı? Ya da deneyimli anneler bakıp kullanışlı mıdır değil midir bir yorum yapabilir mi.

Vallla ben uc aylik oglumla oda oda gezihorum mutfakta yemek yaparken yanimda utu camasirla ugrasirken yanimda camasir asarim yanimda her odaya gidiyoruz cunku odadan ciktigim an agliyor . Bu fasulye yatal tasiniyor mu her odaya ? Emekleyene kadar bence kesinlikle sart ana kucagi

Vallla ben uc aylik oglumla oda oda gezihorum mutfakta yemek yaparken yanimda utu camasirla ugrasirken yanimda camasir asarim yanimda her odaya gidiyoruz cunku odadan ciktigim an agliyor . Bu fasulye yatal tasiniyor mu her odaya ? Emekleyene kadar bence kesinlikle sart ana kucagi

Evet taşınıyormuş ama bebek kolunu bacağını sallayınca ana kucağının oynaması hoşuna gidiyor diyorlar o yüzden ben de vazgeçtim bundan almaktan yine ana kucağı alcam :)

fasulye yatakdan kasıt babynest diye geçiyor o yataklar mı?
yok bu şekilde bebekler için armut koltuk
207633842_tn30_0.jpg

yok baby nest değil onu da ayrıca anneme yaptırıyorum :KK70: bu aana kucağı yerine kullanılabilen bir şeymiş :)

yok baby nest değil onu da ayrıca anneme yaptırıyorum :KK70: bu aana kucağı yerine kullanılabilen bir şeymiş :)

Fasulye yatakla ilgili konu açtım bende herkes anakucagi önerince anakucagi aldim ebebekten baby&plus şimdilik memnunum 15 kg a kadar kullanılabiliyorms mama sandalyesi olrkta kullanılyr

Fasulye yatakla ilgili konu açtım bende herkes anakucagi önerince anakucagi aldim ebebekten baby&plus şimdilik memnunum 15 kg a kadar kullanılabiliyorms mama sandalyesi olrkta kullanılyr
canm peki memnun musun baby plustan bende onu dusunuyorm da kuması falan nasıl kalıtelı mı

Son düzenleme:
Ben de ondan almaya karar verdim kumandalı otomatik alcaktım ama tam yatıyor olmasıda çok iyi keşke tekrar indirime girse

4 5 gun once sanırım yine ind girmişti takip rt canm ind giriyor genellikle bn memnunum yataktan
Ben gördüğüm kadarı ile diğerlerinden biraz yüksek öyle olsun istiyorum kanepede falan oturrmen aynı hizada olsun çok yere yakın olmasın teşekkürlerrr :)

Bu konuyu hamileyken açmıştım oğlum şu an 2 buçuk yaşında. Bu konu ile ilgili yorum yapmak istedim. Fasulye yatak almadım. Tiny love beşik gibi de kullanılabilen ana kucağından aldım. Fasulye tipi şu an kullanışlı görünmüyor. Ana kucağının sallanıyor olması şart bence. Sallamam deseniz de elinizin altında bulunması güzel bir şey doğumdan sonra fikriniz değişebilir çünkü. Beşik gibi kullanılması da bence güzel bir özellik ayrıca.

X