Kontakt Lens fashion color renkli lens kullanan var mı ?Ankara da satılıyor

evet arkadaşlar kullanan var mı eskişehirde de gördüm katologda renkleri güzel görünüyodu fiyatı da uygun bilen varsa bizleri aydınlatabilir mi:)

sedefcim ben siteye baktım adreside aldımda orda deniyebiliyomuyuz bi bilgin varmı acaba ??

hmm hiç duymamıstım ve de satıldıgınıda görmedim
deneyen olursa bizimle paylassın yerimseniben

sedefcim ben bugün gittim satıldığı yere lensler muayene ile birlikde 35 ytl inanılmaz ucuz geldi bana lensi denemek içinde illa muayene gerekiyomuş lensi almasan bile muayene olup 20 ytl veriyosun

lensler 15ytl ye geliyo ama lense dışardan bile baktırtmadılar :KK43:(( en azından bakıp pupil boşluğu renk tonunu görüp size söylerdim :KK43:

ve şunuda söyledi ordaki bayan bu fiat bikaç güne değişicek 70 -80 arası olucak lensler çok çok kaliteli tanıtım amacıyla bu fiata dedi ne kadar doğru bilmiorum ben onun söylediklerini yazıyorum arkadaşlar

Dün denedim kızlar yeni satışa sunulmuş bu lensler optikteki satış elemanı 2 aydır piyasada dedi ben ismen benzerlik oldugu için freshlookla aynı firmanın ürünü diye düşündüm değilmiş yeşilini ve grisini denedim begenmedim dokusu freshlooka benziyor ...

ayy çok teşekkür ederim yakamozzz ben acayip merak ediyodum son bişey sorabilirmiyim hareli olanlarımı denedin haresizlerimi ?

ben yeni aldım çok tereddütle yaklaştım ama gayet memnunum. hem kalite açısından hemde renkler çok güzel.ama 35 tl ye bulamdm 50 tl verdim daha önce f.look kullanıyodum çok batıyodu bu lensle çok mutluyum nerden aldınız fiyatı çok makul geldi

canım sedefin fashioncolor yazdığı yere tıkla sitesi açılıyo ben adresi alıp direk oraya gittim dost kitap evinin üstü

bu arada hangi rengini aldın ve resim koyabilirmisiinn nasıl durduğunu çok merak ediyorum :KK43:

mrb arkadaşım almış bu lensi ben onda çok beğendim koyu maviydi:)

Son düzenleme:
Ya ne zaman denedınız ?nasıl memnun musunuz ?ınce mı kalın mı? DoĞallık acısından nasıl?

arkadaşlar bende yeni aldım çok memmunum...gerçekten çok kaliteli bir lens..özellikle diğer lensler de yaşadığım görüşte netlik sıkıntısı bunda hiç yok..renkleri freshlook tan çok farklı ve doğal..kızılay da dost kitab evinin üstünde L&D optik var lens dünyası yani..oradan aldım fiyatıda ucuz...özellikle dark blue ve hareli greeen tavsiyedir...

X