Anket farzedin ki...

dünyaya gelmeden önce yaşamınızın nasıl olacağını bilseniz dünyaya gelirmiydiniz?

• Ankete Katılan
    31

misc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
16
0
86
İstanbul
dünyaya gelmeden önce (dünyanın nasıl bir halde olduğunu bilerek - yani mesela şu anki yaşamınızı bilerek), size dünyaya gelmek isteyip istemediğinizi sorsalar cevabınız ne olurdu?

tabiki geLmek olurdu..herşeye rağmenn :icecream:

maşallah dün gece Gülsemin'in anketlere katılımı oldukça yoğun olduğundan dolayı benim anketim geride kaldı :) ben de bekliyorum anketime...

istemezdim........bu hayata özellikle başlangıç yıllarımı...................

sanirim istemezdim bole olcani bilseydim ama neyse gene de gelirdim nasil olsa gelmisim bi kere demi :)

Aman ne isim var Allah askina :1closedeyes: Dünyada olup bitenler yeterince migdemi bulandiriyor..

Harika bir yasantim da olsaydi,kesinlikle ama kesinlikle bu dünyaya gelmek istemezdim.

aslında istemezdim ama kızımı düşününce akan sular durdu.

:1closedeyes:istemezdim tabi ....anamla babam kendileri yapmis beni ....sormadilar ki:dilcikar:

bu dünyaya gelmek istermiydim istemezmiydim...çok zor bir soru cevabını ben de bilemiyeceğim:bbo:

ama yaşayacaklarımı önceden görebilseydim, çok daha dikkatli olurdum...bazı yakınlarıma karşı mesafeli olurdum.

anketime katıldığınız için teşekkür ederim... a.s (sonuçlar bana biraz ilginç geldi CADIARZU biraz daha bekleyelim bakalım...)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…