• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket farzedin ki...

dünyaya gelmeden önce yaşamınızın nasıl olacağını bilseniz dünyaya gelirmiydiniz?

• Ankete Katılan
    31

misc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2007
16
0
86
İstanbul
dünyaya gelmeden önce (dünyanın nasıl bir halde olduğunu bilerek - yani mesela şu anki yaşamınızı bilerek), size dünyaya gelmek isteyip istemediğinizi sorsalar cevabınız ne olurdu?

tabiki geLmek olurdu..herşeye rağmenn :icecream:

maşallah dün gece Gülsemin'in anketlere katılımı oldukça yoğun olduğundan dolayı benim anketim geride kaldı :) ben de bekliyorum anketime...

istemezdim........bu hayata özellikle başlangıç yıllarımı...................

sanirim istemezdim bole olcani bilseydim ama neyse gene de gelirdim nasil olsa gelmisim bi kere demi :)

Aman ne isim var Allah askina :1closedeyes: Dünyada olup bitenler yeterince migdemi bulandiriyor..

Harika bir yasantim da olsaydi,kesinlikle ama kesinlikle bu dünyaya gelmek istemezdim.:(

aslında istemezdim ama kızımı düşününce akan sular durdu. :emir_bebek:

:1closedeyes:istemezdim tabi ....anamla babam kendileri yapmis beni ....sormadilar ki:dilcikar:

bu dünyaya gelmek istermiydim istemezmiydim...çok zor bir soru cevabını ben de bilemiyeceğim:bbo:

ama yaşayacaklarımı önceden görebilseydim, çok daha dikkatli olurdum...bazı yakınlarıma karşı mesafeli olurdum.

anketime katıldığınız için teşekkür ederim... a.s (sonuçlar bana biraz ilginç geldi CADIARZU biraz daha bekleyelim bakalım...)

Back