Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Farmasi üyelik, bilgi ve sipariş için bekliyorum..
Aslında farmasinin bb jremini kullandım ama memnun kalmadım. Farklı ürünlerini kullananlar memnun. Yine de reklam yassak [/QUOTE] Yok yok ben böyle seyleri suratıma hayatta sürmem
Sen ne sürüyosunn kıymetli suratına [/QUOTE] Genellikle hiçbir şey :) Fondöten falan çok çok nadir kullanırım . Sadece rimel kullanıyorum oda MAc 'ın 'false lashes waterproof' Tavisye ederim .
Sen ne sürüyosunn kıymetli suratına Genellikle hiçbir şey :) Fondöten falan çok çok nadir kullanırım . Sadece rimel kullanıyorum oda MAc 'ın 'false lashes waterproof' Tavisye ederim .
Kızzz senın alıntılar öyleee çıkıyoo :) leylmira Aynen biliyorum . O yüzden genellikle abdestli çıkarım evden eger namaz kılmam gerekirse dışarda. Ama İlla kılmam gerekirse yanımda herr zamannn makyaj temızleme mendılım veee rimelım olur Offf şu rimelden de kurtulsam çok güzel olcekk emme