Arkadaşlar geçen gün sınıf arkadaşlarımdan biri elime bir katalog sıkıştırdı.biraz inceleyeyim dedim.Bu arada sivilce kremi kullandğım için cildimde acayipkuruyor tahriş ve soyulmalar vardı.ve satın aldığım fondtenlerle kapatamadığım gibi cildim çok kuruduğundan fondten kısa sürede yüzümde kalıp gibi kalmaya başlıyor.3-4 tane marka denedim hepsinde sonuç aynı olunca arkadaşım da bu sadece fondöten değil aynı zamanda krem, cildi nemlendiriyo ve güneş kremi gibi güneş ışınlarının zararlı etkilerinden de koruyor dedi.bende denemekten ne zarar gelir derim indirimde olan "cc krem"ini sipariş verdim.2 gün önce elime ulaştı ve gerçekten cildi çok nemli tutuyor.üstelik tüm gün yüzümde maskeyle dolaşıyormuş hissi de yok.Ben çok memnun kaldım saydığım özelliklerin dışında 6 tane daha etkisi varmış.resmi sitesine grdiğinizde görebilirsiniz.Şimdi de rimelini sipariş verdim eğer bundan da memnun kalırsam size yazacağım...
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
FARMASİ ürünlerini hiç incelediniz mi?
- Konu Sahibi mavikedi
- Başlangıç Tarihi