Arkadaşlar size geç tanışıp şu aralar vazgeçemedigim farmasi marka urunlerden bahsetmek istiyorum.Farmasiyi cok duyardim ama hic kismet olmamisti urunlerinden alip kullanmak bir gun bir istek geldi sosyal medyadan kabul ettim uye olayim kendi siparimi kendim vereyim dedim cunku cevremde alip satan kisiler vardi komisyon aliyordur falan diye dusunmustum neyse uye oldum bana ulastilar bilgi verdiler.Megersem ister kendim oyle kisisel alisverisim icin kullanabiliyousum uyeligimi istersem de uye yapip kayit alip satip kar prim hediye de kazanabiliyormusum bilmiyordum bunu hosuma gitti.urunun katalogda fiyatini gordugugmde indirimliydi kendi uye oldugum sayfamdan alinca daha da indirim yapildi bu daha cok hosuma gitti hediyeler de yolladilar aldikca.Aldigim urunlerin fiyatlari kadar puan tl yazdilar sonra bi baktim sattigim ve uye yaptigim kisilerin toplami da yazilmis prim verdiler yukseldikce de artacakmis urunlerim de bir yerden sonra bedavaya gelmis oldu. Su an sıkılastirma jelini kullaniyorum boyle yanma etkisi gormedim ben ve hemen yazmaliyim dedim cunku benim gibi dogum sonrasi sarkma yumusama yasayan cok insan vardir yardimci olmak istedim.Mat rujlarina bayildim hem kalici hem mat hem de oyle kurutmuyor dudagi.uzamayan saclarim sampuanlariyla uzadi canlandi.kirpiklerim nerdeyse yoktu kas kirpik serumunu denedim bu ay inanamadim maskara surunce takma kirpik gibi durdu.ozellikle ayri kategoride dr cevdet tuna urunleri var doktorun adini cok duymustun ama onun firmasi oldugunu bilmiyordum farmasinin.bitkisel bir suru urunu var akliniza gelebilecek her turlu hastalik icin ozellikle cilt hastaliklari.kullanmadan once inanasim gelmezdi ama kullandikca urunleri hayran kaliyorum ve genellikle kendi ihtiyaclarim icin kullaniyorum.eger uye olup indirimli urun alip denemek isterseniz bana bildirin lutfen yardimci olayim bu arada istediginiz zaman uyelikten cikabiliyorsunuz ve uye olmak ucretli de degil istediginiz gibi kullanabiliyorsunuz uyelik hesabinizi.