M mellyyboo Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 108 80 18 32 23 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mellyyboo #1 Farmasi üyesiyim doktor üretimi olduğu için ürünleri kimyasal katkısız beğeniyorum ama vitamin kolajen tarzı ürünlerini hiç denemedim kullanan var mı yoksa eczane ürünü mü almalıyım ?
Farmasi üyesiyim doktor üretimi olduğu için ürünleri kimyasal katkısız beğeniyorum ama vitamin kolajen tarzı ürünlerini hiç denemedim kullanan var mı yoksa eczane ürünü mü almalıyım ?
Bexy Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2016 3.623 27.687 508 23 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mellyyboo #2 Ben ablama almıştım 3-4 paket valla seve seve kullandı diye biliyorum.
M mellyyboo Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 4 Şubat 2022 108 80 18 32 23 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi mellyyboo #3 Bexy .!.: Ben ablama almıştım 3-4 paket valla seve seve kullandı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Diğer kolajenler gibi işe yaradı mı memnun muydu farmasi kozmetik markası olmasından dolayı acaba dedim sadece içeriği iyiydi
Bexy .!.: Ben ablama almıştım 3-4 paket valla seve seve kullandı diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Diğer kolajenler gibi işe yaradı mı memnun muydu farmasi kozmetik markası olmasından dolayı acaba dedim sadece içeriği iyiydi