• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Farmacolor

çirkin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2007
15
0
86
37
Ankara
Merhaba arkadaşlar ben saçımı 4-5 yıldır siyah ve/ya mavi siyaha boyuyorum yaklaşık 5aydır sırf değişim için boyamadım şu an kahve tonlarında saçım kuaforde dogal açıcıyla açtırcam bakır tonlarında(turuncu) bir renk istiyorum ama boyamı bugun kendim aldım istediğim tonları ancak Farmacolor'da bulabildim ve satıcının ikna kabiliyetiyle aldım doğal boyaymış doğal boyada tam renk tutmuyor diye duydum.Nolur yardım edin yarın kuaforle randevum var.Kullanan,bilen var mı?

ben sadece kapaktaki renklerin hayal olduğnu duydum o boyada

ayrıca ne rengini aldın canım.. ben açık portakal yada bakır sarısı rengine bayılmıştım ama iyi tutmuyo dediler almadım.sen boyatınca sonucu yaz

açık yoğun bakır sarı ve çok açık portakal kırmızı aldım.Tutmıcak mı şimdi ya fisfisfis bende renk katalogunda bayıldım ya rengine

hah bayıldığım o renk ikisiydi işte. tutarmı bilmiyorum.

açıcı da yapılcak ya umarım tutar artık gidiyorum ya birazdan kuafore kaç aydır bekliyorum yani.

çok kötü bir boya... saçı mahvettiği gibi anında saçtan akıp gidiyor. bakır kızılı saçlarım 1 haftada sarı oldu.

Boyattım sonunda!!! istediğime yakın çok da güzel bir ton yakaladım tabi kuaforumun emeğinden bahsetmeden geçemem sacımı yakmadan yıpratmadan mukemmel açtı üstüne boyayı surunce güzel bir renk oldu eskisi ve yenisi için fotograf koyacaktım bılgılendırme acısından ama siteyi genelde bilgi almak için kullandıgımdan gonderdıgım msj sayısı foto koymaya yetmedi ilgilenenler merak edenler olursa ozelmsjden mail msn verebilirim.

fotoyu imageshack.us dan link alıp koysana canım

yok onu yapabiiyorum da site içerisinde pek msj yazmadığım için foto koyamıyorum fotograf linki eklemen için 100 msj atmış olman gerekiyor

Bende geçen hafta boyadım saçlarımı farmacolor la. Her zaman kolestonla boyardım. Sürekli aldıgım yer artık beni tanıyor ne rengi istediğim biliyor. Bu boyayı tavsiye etti. Sen bana bırak dedi. ıstediğim rengin tek olarak yoktu yani hep ben iki rengi karıştırıyordum. Bir kızıl birde viyole verdi sanırım. Bakmadım bile açıkçası. Güveniyorum aldığım yere çünki hiç mahcup etmedi beni. Bu seferde çok güzel oldu. Harika bir kızıl oldu. Memnunum ben. 1 ay sonra tekrar boyayacağım tam otursun diye. Tavsiye ederim...

Hızlı resim yaz arkadaşım googledan ordan fotonu yükle en alttaki linki al gelişmiş mesaj seçeneğinde dağ gibi bir işaret var sarılı ona tıkla ve ordaki http adresini silip hızlı resimden aldığın adresi yapıştır resmin gözükcektir bende merak ettim eklersen sevinirim.

Back