Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARKADAŞLAR FARLUTALLA REGLİ OLAN VE REGLİSİ AZ OLAN VARMI ( BEN KULLANDIM NORMALDE 5 GÜN OLAN ADETİM 3 GÜNDE BİTT İVE DOĞRU DÜZGÜN OLAMADIM BİLE senağlama
slm arkadasım bende kullandım farlutali.doktorum adet söktürücü olarak vermıstım ama bıttıkten 7-8 gun sonra adet olmustum.ama adetım herzamankı gıbı olmustu az degıldı yanı.belkı çok kafana taktıgın için kısa sürmüştür dert etme arkadasım
ben ekim ayında ilişkiye girmiştim ve gebelikten çok korktum kasımın 4ünde adet olmam gerekiodu bi tane farlutal içtim ayın 3ünde(kutu diil=) ) sonra zaten 4ünde oldum.Bu ay yani aralıkta iyice korkmaya başladım 2 tane içtim ve yine gününde oldum.Ama hala çok korkuyorum acaba hamilemiyim???Ayrıca başım fLn çok dönüo psikolojikmi???