• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

farlutal kullandınız mı

letoon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
2
0
86
Muğla
selam.bu ay adetim 14 gün gecikti.genelde 5-6 gün gecikir.2. bebeği düşündüğümüz için hamileyim sandım.ama testler negatifti. dr.a gittim,erken mnpz olabilir dedi.ödüm koptu.hormon testleri normal çıkınca farlutal verdi.kullanırken adet oldum ama bir hafadır hala devam ediyor. sizin başınıza da geldi mi ne yapayım

yuhhhhh diyorum.1 defa adet geci,kti diye nasıl menapoza giriyorsun..arada bir adet gecikmeleri olabilir..bence içmeyip bir sonraki ayı beklese idin.doktor banada verdi.3 ay adet olmadım ben nedense.belkide stresten..bence hemen hayıta başladım.birde soğan kürü yaptım.soğan kürüne başladığımın 10. günü adet oldum 3 aydan sonra..hatta ilacı almıştım neredeyse kullanacaktım ama bir sonraki adete 10 gün vardı..dedim bekleyeyim belki olurum..keşke beklese idin çünkü o haplar çokk düzeni bozuyor..belkide düzenin bozulduğu için böyle oldu

haklısın.ben de pişman oldum içtiğime.ama o gece çok şiddetli kasık ağrısı çekince o panikle doktora koştum.rahim zarı incelmiş falan dedi. hormonlar normal çıkınca rahatladım ama ilacı da içtim işte.sonuçlar 2 sonra elime geçmişti. o iki gün yaşadığım stresi bir ben bilirim bir allah.

Back