• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

farlutal kullandım 10 gün oldu hala adet olamadım

Semazen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
10
0
86
İstanbul
28 yaşındayım hamile kalmak istediğim için doktora gittim. Yumurta çatlatma tedavisi görüyordum geçtiğimiz ay rahim filmi çektirdiğim için doktorum yumurta çatlatma tedavisi uygulamadı. Adetim geçtikten 3 gün sonra rahimde gebelik testi yaptırdım negatif çıktı. Onun üzerine farlutal kullandım. Hapım biteli 11. gün oldu hala adet olamadım. Tekrar gebelik testi mi yaprtırmalıyım. Sanırım stresten oluyor :(

canım bildiğim kadarıyla farlutaldan 1 hafta 10 gün sonra olman lazım bence drunla görüş ona göre başka bir ilaç verebilir
ben ilaçtan sonra 6.gün olmuştum

canım ben kürtaj sonrası adet olamamıştım ve dr bana da farlutal vermişti ve 15.gün hala adet olamamıştım ve maalesef ki kist oluşmuş ve adet olamamamın sebebini bu kistte bağladı dr ve bana bu sefer de primolut-n diye bi ilaç verdi (genelde adet geciktirici olarak kullanılıyor) 5 gün boyunca gün 2 tablet içtim ve ilaçı bıraktıkdan sonra ki 5.günde adet oldum çok şükür bu bu bekleyiş oldukça korkulu ve endişeli bi bekleyişti

bende farlutal kullandım bu ay 5 gün içtim 10. gün adet olmam gerekiyodu bugün 12. günüm hala olmadım ve hapın 3. günü biz cocuk calısmalarına basladık gebe olabilir miyim acaba ??

aynı durumu ben de yaşadım doktor progestan verdi onu kullandıktan sonra adet oldum 10.günde falandı sanırım

slm arkadaşlar adıma bakmayın başka bişi olmadı bende eşimin ismini yazdım adım özlem bende adet olmadım farlutal kullandım 1 haftayı geçti ilacım biteli ama hala gelmedi adetim hamileyken farlutalı kullansak bişi olurmu acab arkadaşlar bi bilginiz varmı

Ayy en uyuz oldugum ilaç ben de kullanmıstım.2 aydır adet olmuyordum onu kullandım yıne olamadım uzun bi süre sonra da bir oldu tam 15 gün hem de cok yogun bi şekilde.çok tuhaf gelmişti bana

Back