• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

farlutal kullananlar yardım:( ??

cicek54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
224
0
96
Sakarya
kızlar 2aydır farlutal kullanıyorum.adetimin düzene girmesi için doktor verdi.6ay kullanacakmışım.3buçuk aylık evliyim.gecen ay 2 kutu bittikten 2 gün sonra adet oldum yani ayın 8inde.ama bu ay öyle olmadı.2kutu biteli 1hafta oldu.böyle 1 durumla karsılaşan var mı aranızda?hamile kalmaktan korkuyorum.adet olacakmışım gibi ağrım oluyo ama akşamdan beri de kahvemsi akıntım var.hamile diilimdir dimi:1no2:

canım en geç 10 gün içinde adet olman lazım eğer olmazsan gebelik testi yaptırmalısın negatif çıkarsa doktorunla görüşmeni tavsiye ederim

bence adet olmaya başlamışsın canım..
yarın ve diğer günler kanaman artar..
ben de kullandım 7. günde adet oldum..

arkadaşlar bende geçen ay ilk defa ilaç kullanarak adet gördüm ondan önce çok düzenliydi ancak bu ayda yine geçikme yaşadım test yaptırdım hamilelik çıkmadı doktorum yine farlutal önerdi.Bugün internette görüştüğüm bir doktor bana gebelik düşünüyorsan adet söktürücü olarak farlutal değilde başka bir ilaç kullanmamı önerdi tabi doktor tarafından.Gebelik düşünen bayanlarda farlutal önermiyomuş kendisi acaba nekadar doğrudur?Ben 7 gün geçtim günümü acaba biraz daha bekliyeyimmi kendiliğinden olurmu acaba birde ben çok stres yapıyorum 2,5 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz.Stresin etkisi olduğunu biliyorum ama bukadarda olmaz diye düşünüyorum Yardım ederseniz sevinirim....senağlamasenağlama

arkadaşlar bende geçen ay ilk defa ilaç kullanarak adet gördüm ondan önce çok düzenliydi ancak bu ayda yine geçikme yaşadım test yaptırdım hamilelik çıkmadı doktorum yine farlutal önerdi.Bugün internette görüştüğüm bir doktor bana gebelik düşünüyorsan adet söktürücü olarak farlutal değilde başka bir ilaç kullanmamı önerdi tabi doktor tarafından.Gebelik düşünen bayanlarda farlutal önermiyomuş kendisi acaba nekadar doğrudur?Ben 7 gün geçtim günümü acaba biraz daha bekliyeyimmi kendiliğinden olurmu acaba birde ben çok stres yapıyorum 2,5 yıllık evliyim 6 aydır korunmuyoruz.Stresin etkisi olduğunu biliyorum ama bukadarda olmaz diye düşünüyorum Yardım ederseniz sevinirim....senağlamasenağlama
Canım gecen ay benımde reglım 24 gun gecıktı.6 aydır bebekte istiyorduk olmuyordu
bu ıkısı ıcınde doktoruma gıttım.doktorum gebelık olmadıgını soyledı ve sokturucu farlutal verdı.hap bıttıkten 2 gun sonra adet oldum ve yumurta takıbıne basladık.once klomen kullandım daha sonrada catlatma ıgnesı oldum.sımdı 14 subatı beklıyorum.beta hcg baktırıcam.olmazsa adetlıyken yıne doktora gıdecegım ona gore tadavı yontemını degıstırecek doktorum.yanı benım doktorumda bebek istediğimi bildiği halde farlutal verdı.demekki doktorun tedavı yontemıne gore degısıyor

tşk canım açıklaman için evet demekki öleymiş bende yarın gitcem doktora yine adetim geçikti tık yok bakalım bu sefer ne diycek doktor inan moralim çok bozuluyo neden böle geçiyo adetim çocuk olmasını geçtim adetimin düzensizliği şimdi canımı sıkıyo gerçi bu stres te etkiliyo ama elimde değil hayırlısı canım inşallah bu sefer olur bebiş allah dualarını kabul eder....bu arada sonucu sölersen sevinirim

arkadaslar ben bu hafta basladım benim de 1.5 aydır adetim gelmiyordu hamilemiyim die gittigimde kist ve hormon yüksekligi oldugundan gelmedigini ögrendim hapım bugun bitti ve hala gelmedi ama bu hapın yerine birde adet düzenleyici diane 35 veriyolar yani dogum kontrol hapı bu hapları kullanırken korunun cünki ilk ay dogum kontrol hapı bile korumuyor hamile kalmak istiyorsanızda bu haplar bittikten 1 ay sonra hamile kalın. bebege zararlı olabilir cünki hem hap hem hamilelik iyi degil.

canım benim bende kasım ayında adet görmedim bir daha aralık 25 de farlutal la gördüm.ve bugün şubat 10 bende tık yok bebiş te yok korunmadım ama yinede bebiş olmadı.panik atak oluştu bende tedavi görüyorum doktoum gebeliği ertele dedi napcam bilmiyorum vallaaa...kafam çok karışık

kızlar şu farlutal benimde kafamı karuştırıyo kazayla hamile kalsam sakıncası olurmu bebeğe acaba.doktorum yok dedi ama her doktor da aynı konuşmuyo anladığım kadarıyla

Back