• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farlutal kullananlar burayaaa bakarmsnz

disikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
368
32
98
Ankara
arkadaslar farlutal kullandım doktor 4 gun verdı 2 gun once bıttı ama hala tık yok belırtıde yok...bu ay gebelıkten suphelenıyordum ama yokmus.doktor yumurtlama bıle olamamıs dedı.aranızda benımle aynı sıkıntıyı yasayan varmı...

Canın doktor banada vermıstı kullanmadım bekledım kendılıgınden gelsın die bır seye stres yaptıysanda adet gecıkıyor.Kansızlıktanda olabılır.Hormonlarına bakıldımı can can bırde guatr da yapıyor.Adet duzensızlıgı,TSH ına da baktır.Gecmış olsun en kısa zamanda olur :emir_bebek: saglıkla kal canım

bende kullandım 7. gün adet oldum .endişelenme zaten 10 gün içinde olabiliyosun.geçmiş olsun canım...

çok tesekkur ederım arkadaslar hala beklıyorum ya bıran once olsada klomene baslıyabılsem heyecanla beklıyorum olmayı

hala beklıyorum ama bısey soracam ya bu farlutaldan sonra gebelık olusması gıbı bır durum soz konusumu

ya ılac cuma gunu bıttı bende hala tık yok sadece akıntım vardı 2 gub oda bıttı tam oldu acaba neden oyle oldu ya ben daha oncede farlutal ıctım 2 gun sonra olurdum yaa acaba ılactan sonra gebelık falan olusabılırmıkı ılactan once olmadıgına emınım kan testı falanda yaptırdım yoktu ama ılac bıttıkten sonra gebelık olusurmu benım gıbı olan varmıı

Bende kullandım bu ilacı biraz sabretmelisin canım ya birkaçgüne kadar olursun. Bende endişelenmiştim ama burdan okudumuştum birisi aspirin içmiş sabah akşam bende denedim aspirini ve ertesi sabah oldum sende dene istersen olmadı tekrar doktora gidersin geçmiş olsun...a.s.

Back