• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

farlutal hakknda bilgi verin..

bulut83

YaHalıkYabariYaMusavvir
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
3.300
2
116
41
İstanbul
arkadaşlar benim ilk defa adetimde gecikme oldu geçen ay 2. tüp bebek tedavim iptal oldu adet göreyim diye beklerken 14 gün geçti test yaptım çıkmadı doktorum farlutal verdi kullandım ama bugün ilacın sonu ama ben yine olmadım acaba ialçtan hemen sonramı olunuyor bana bilgi verirmisiniz ne yapmam gerekiyorturkbayragi

bende aynı ilacı kullandım.ialç bittikten 9 gün sonra adet oldum.umarım sende kısa zamanda olursun.

normalde hapı kullandıktan 1 hafta sonra kadar adet goruluyor ama bende hapı kullanırken 2. veya 3. gun baslıyor

bıtanem telase kapılma lutwen ılac bıtse bıle sokturur ılac bıttıken sonada adet olma ıhtımalın cok yuksen benım oledı cunku ılac bıtıodu 7 8 gun oluodum kanamayı uzulme hatta kanama oluodu 15 gun sona bıdaha oluuyordum dr normal korkma dıodu :)

Bende kullandım farlutal ilacım bittikten 3 gün sonra adet oldum, zaten doktorlarda ilaç bittikten sonra 10gün içinde adet olunacağını söylüyor. Takma kafana yoksa stresten olmaz bir kutu daha içmek zorunda kalırsın..sağlıklı günler canım...

Back