Teşekkürler belirli bi seri var mı sevdiğiniz hepsi güzel mi yapı olarak.Maybelinin far paletini öneririm
Evet ben de yakıştırmıyorum kendime ama özel günlerde de özeniyorum.Krem gibi olan hafif güzel etki bırakınca benim eski far mı kötü acaba demiştimFar sürmeyin. Bazı göz kapaklarına hiç yakışmıyo malesef. Bana da olmaz pek.
Denicem teşekkürlerrBende mesela far şeklinde değil farları kalem gibi kenarlara sürerim çok daha çekik ve güzel duruyor rengarenkte sürüyorum
Bir tane nude tonlarda vardı o iyiTeşekkürler belirli bi seri var mı sevdiğiniz hepsi güzel mi yapı olarak.
Ay o kadar ince çekemiyorum ya gitgide kalınlaşıyor diplikten çıkıyor benimkiBana da yakışmıyor dipliner sürerim sadece
dene bakalım nasıl olacak ben diplineri de beceremiyorum kiAy o kadar ince çekemiyorum ya gitgide kalınlaşıyor diplikten çıkıyor benimkiminik kuyruk yapıyorum sadece kıvrık yere denk gelmicek kadar. Pastelin krem allıklarını gördüm kahve tonları da vardı. Onlardan söyleyeceğim belki far far durmadan hafif boyut renk falan verebilirim.
Ben revolution kullanıyorum ama size uygun mh bilemedim.bi kaç makyöz videosu izleseniz .Göz yapısı şeklşne göre far sürme teknikleri var mesela .Farı eyeliner niyetine kullanabilirsiniz bi bant ya da kağıt yatdımıyla çok güzel yapabilirsinizmerhabalar bana göz farı hiç yakışmıyor göz kapaklarım dar ve şişkin. Güzel görünmesini geçtim normalde olmayan kırışıklıklar var gibi görünüyor. Baz gibi nemlendirmeme rağmen hoş durmuyor.
Maybelline in tattoo isimli kremsi pembe bir farını almıştım sadece onu sürebiliyorum.
O tarz yani kremsi sürmesi kolay far paleti, mat, parlak vs yani daha tamamlanmış durucak far önerisi lütfenn
Çok hoş durmuş sizde denicem ben dedene bakalım nasıl olacak ben diplineri de beceremiyorum ki
yine kalın ama dediğiniz gibi ince yapamıyorum ama far hiç mi hiç yakışmıyorÇok hoş durmuş sizde denicem ben de
Ya bendeki de o markaydı ama bende de beceriksizlik var heraldeBen revolution kullanıyorum ama size uygun mh bilemedim.bi kaç makyöz videosu izleseniz .Göz yapısı şeklşne göre far sürme teknikleri var mesela .Farı eyeliner niyetine kullanabilirsiniz bi bant ya da kağıt yatdımıyla çok güzel yapabilirsiniz
Ay evet ya ben de denk geliyorum çok hoş duruyor. Ben şu fardan dediğin gibi görünücek şekilde hafif sürüyorum parmağımla hoşuma gidiyor hafif duruyor ama yanlarına farla destekleyebilsem biraz çekik dursa süper olcak. Göz kapağım bu tarz zaten ondan far yakışmıyorBen Korelilerin göz makyajı videolarını izliyorum. Genelde açık renk far tonları kullanılıyor, ışıltılı renkler kullanıyorlar. Beyaz, pembe gibi. Mat renk olarak da turuncu ve açık kahverengi kullanıyorlar. Farı göz kapağına değil göz kapağının biraz üstüne sürüyorlar. Malum göz kapağı düşük olunca sürdüğün renk görünmüyor. Çektikleri eyeliner çok güzel, incecik eyeliner çekiyorlar. Keşke el becerim olsa da ben de öyle yapabilsem. Tek göz makyajım rimel
Aaaa çok cici görünen bir farmış gerçekten çok teşekkür ederimAy evet ya ben de denk geliyorum çok hoş duruyor. Ben şu fardan dediğin gibi görünücek şekilde hafif sürüyorum parmağımla hoşuma gidiyor hafif duruyor ama yanlarına farla destekleyebilsem biraz çekik dursa süper olcak. Göz kapağım bu tarz zaten ondan far yakışmıyorama tavsiye ederim farı bu kadar yoğun sürmeyince daha güzel duruyorEki Görüntüle 3528372
Yok yok yaparsınız korkmayın kağıt yardımıyla çok güzel far eyeliner çekiyorum ben meselaYa bendeki de o markaydı ama bende de beceriksizlik var heraldekendi kendime denemeler yapınca sonuç çamur gibi katman duran bişeye varıyor video izleyerek deneyeyim bir de
Şu işi bir kıvırabilsem kore markası farlar gelmiş onlara özeniyorum da ziyan ederim diye almaya elim varmıyor fkfkkfkfkf
Gaza geldim bol bol deneme yapıcamYok yok yaparsınız korkmayın kağıt yardımıyla çok güzel far eyeliner çekiyorum ben meselavideoları izlerseniz bu kadar mıydı dersiniz hiç pes etmeyin siz benim ilk eyeliner çekişimi görseydiniz 35 dk sürmüştü şimdi saniyeler içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?