• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Farlar bana yakışmıyor öneri lütfen

merhabalar bana göz farı hiç yakışmıyor göz kapaklarım dar ve şişkin. Güzel görünmesini geçtim normalde olmayan kırışıklıklar var gibi görünüyor. Baz gibi nemlendirmeme rağmen hoş durmuyor.
Maybelline in tattoo isimli kremsi pembe bir farını almıştım sadece onu sürebiliyorum.
O tarz yani kremsi sürmesi kolay far paleti, mat, parlak vs yani daha tamamlanmış durucak far önerisi lütfenn
Göz rengin ne canım ? Ve göz kapakların resimi varsa belkş yorumlayabilirim göz şekline göre makyajlar var☺️ bende çok yakıştırmam ama bikeresinde ucuz far almıştım kahve rengi simli ve kahve tonları mat eyeliner ile güzel oluyo

Göz rengin ne canım ? Ve göz kapakların resimi varsa belkş yorumlayabilirim göz şekline göre makyajlar var☺️ bende çok yakıştırmam ama bikeresinde ucuz far almıştım kahve rengi simli ve kahve tonları mat eyeliner ile güzel oluyo
Çok teşekkürler göz rengim kahve. Yapı olarak bunun daha kısık hali. Kaş mesafesi bu kadar dar değil ama üst kısmı daha tombiş şiş gibi. Aslında gözüm kapalıyken dağılmış görünüyor açınca yamalı duruyor🤣
IMG_3219.jpeg

Çok teşekkürler göz rengim kahve. Yapı olarak bunun daha kısık hali. Kaş mesafesi bu kadar dar değil ama üst kısmı daha tombiş şiş gibi. Aslında gözüm kapalıyken dağılmış görünüyor açınca yamalı duruyor🤣 Eki Görüntüle 3528437
Canım kafana takma benimde kilodan öyle gölgeli geçişler yapabilirsin kaş altına beyaz highliter sür kalkık gösteriyo saçları sıkı yukarı bağlayınca da göz kapakları kaldırıyor :)

Canım kafana takma benimde kilodan öyle gölgeli geçişler yapabilirsin kaş altına beyaz highliter sür kalkık gösteriyo saçları sıkı yukarı bağlayınca da göz kapakları kaldırıyor :)
Daha bilinçli denemeler yapıcam artık🤣 göz yapıma uygun bir kaç çeşit bulsam yeter bana

Ay evet ya ben de denk geliyorum çok hoş duruyor. Ben şu fardan dediğin gibi görünücek şekilde hafif sürüyorum parmağımla hoşuma gidiyor hafif duruyor ama yanlarına farla destekleyebilsem biraz çekik dursa süper olcak. Göz kapağım bu tarz zaten ondan far yakışmıyor🤣 ama tavsiye ederim farı bu kadar yoğun sürmeyince daha güzel duruyorEki Görüntüle 3528372
Bu sizin gözünüz mü ? Eğer öyleyse göz şeklinize göre far sürme tekniklerini öğrenin. Gayet güzel olur far size. Yakışmıyor deyince asyalıların gözü gibi zannettim. Size toz far da yakışır krem far da. Sadece sürüş şeklini öğrenmeniz gerek.

Bu sizin gözünüz mü ? Eğer öyleyse göz şeklinize göre far sürme tekniklerini öğrenin. Gayet güzel olur far size. Yakışmıyor deyince asyalıların gözü gibi zannettim. Size toz far da yakışır krem far da. Sadece sürüş şeklini öğrenmeniz gerek.
Yok değil ama yapısı biraz benzer. Evet biraz üzerine düşeceğim öneriler sayesinde. Nasıl olsa olmuyor hem de beceremiyorum diye çabuk bırakıyordum heralde. Minimal denemelere başladım olucak gibi Çok teşekkürler🌸

Back