- 9 Ekim 2023
- 124
- 66
- 18
- 30
İşte buGaza geldim bol bol deneme yapıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte buGaza geldim bol bol deneme yapıcam
Göz rengin ne canım ? Ve göz kapakların resimi varsa belkş yorumlayabilirim göz şekline göre makyajlar var bende çok yakıştırmam ama bikeresinde ucuz far almıştım kahve rengi simli ve kahve tonları mat eyeliner ile güzel oluyomerhabalar bana göz farı hiç yakışmıyor göz kapaklarım dar ve şişkin. Güzel görünmesini geçtim normalde olmayan kırışıklıklar var gibi görünüyor. Baz gibi nemlendirmeme rağmen hoş durmuyor.
Maybelline in tattoo isimli kremsi pembe bir farını almıştım sadece onu sürebiliyorum.
O tarz yani kremsi sürmesi kolay far paleti, mat, parlak vs yani daha tamamlanmış durucak far önerisi lütfenn
Çok teşekkürler göz rengim kahve. Yapı olarak bunun daha kısık hali. Kaş mesafesi bu kadar dar değil ama üst kısmı daha tombiş şiş gibi. Aslında gözüm kapalıyken dağılmış görünüyor açınca yamalı duruyorGöz rengin ne canım ? Ve göz kapakların resimi varsa belkş yorumlayabilirim göz şekline göre makyajlar var bende çok yakıştırmam ama bikeresinde ucuz far almıştım kahve rengi simli ve kahve tonları mat eyeliner ile güzel oluyo
Canım kafana takma benimde kilodan öyle gölgeli geçişler yapabilirsin kaş altına beyaz highliter sür kalkık gösteriyo saçları sıkı yukarı bağlayınca da göz kapakları kaldırıyor :)Çok teşekkürler göz rengim kahve. Yapı olarak bunun daha kısık hali. Kaş mesafesi bu kadar dar değil ama üst kısmı daha tombiş şiş gibi. Aslında gözüm kapalıyken dağılmış görünüyor açınca yamalı duruyor Eki Görüntüle 3528437
Daha bilinçli denemeler yapıcam artık göz yapıma uygun bir kaç çeşit bulsam yeter banaCanım kafana takma benimde kilodan öyle gölgeli geçişler yapabilirsin kaş altına beyaz highliter sür kalkık gösteriyo saçları sıkı yukarı bağlayınca da göz kapakları kaldırıyor :)
Aaa burda yeşil gibi amaaaÇok teşekkürler göz rengim kahve. Yapı olarak bunun daha kısık hali. Kaş mesafesi bu kadar dar değil ama üst kısmı daha tombiş şiş gibi. Aslında gözüm kapalıyken dağılmış görünüyor açınca yamalı duruyor Eki Görüntüle 3528437
Ay keşke far bakarken denk geldim de şekil olarak benzeyince koymuştum bana ait değil fotoğrafAaa burda yeşil gibi amaaa
Anladım:)Ay keşke far bakarken denk geldim de şekil olarak benzeyince koymuştum bana ait değil fotoğraf
Bu sizin gözünüz mü ? Eğer öyleyse göz şeklinize göre far sürme tekniklerini öğrenin. Gayet güzel olur far size. Yakışmıyor deyince asyalıların gözü gibi zannettim. Size toz far da yakışır krem far da. Sadece sürüş şeklini öğrenmeniz gerek.Ay evet ya ben de denk geliyorum çok hoş duruyor. Ben şu fardan dediğin gibi görünücek şekilde hafif sürüyorum parmağımla hoşuma gidiyor hafif duruyor ama yanlarına farla destekleyebilsem biraz çekik dursa süper olcak. Göz kapağım bu tarz zaten ondan far yakışmıyor ama tavsiye ederim farı bu kadar yoğun sürmeyince daha güzel duruyorEki Görüntüle 3528372
Yok değil ama yapısı biraz benzer. Evet biraz üzerine düşeceğim öneriler sayesinde. Nasıl olsa olmuyor hem de beceremiyorum diye çabuk bırakıyordum heralde. Minimal denemelere başladım olucak gibi Çok teşekkürlerBu sizin gözünüz mü ? Eğer öyleyse göz şeklinize göre far sürme tekniklerini öğrenin. Gayet güzel olur far size. Yakışmıyor deyince asyalıların gözü gibi zannettim. Size toz far da yakışır krem far da. Sadece sürüş şeklini öğrenmeniz gerek.