- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.415
- 60
Gerçi yakında olsalar gene eve gelemezdi,en azından yemek sorunu olmazdı hiç yapıp bırakırdı.Karantinaya mı? 25’inde bitecek, 26’sında çıkacağız. Evde olmak hiç problem değil yeter ki hafif geçsin
İnşallah bebişim
Sağ ol aşko
Yok abla, annemler 30 km ötede. Gelse bile kapıyı açmam zaten. Annem kalp babam yüksek tansiyon hastası. Ben de 4. Katta oturuyorum hani balkondan da konuşamam aşağıya gelseler. Allah eşimden ve komşularımdan razı olsun. Kocam da pozitif ama o çok hafif atlattı. Bebek gibi bakıyor bana. apartmanda bir biz kalmıştık korona olmayan, komşularım da korkmadan yemek getirdiler. böyle böyle geçecek inşallah
Teşekkür ederim ablacım
Bu ay ben önereyimİpucu istiyorum zaten bana kategoriyi söyleseniz bile gider en olmadık şeyi bulur gelirim
R,ca ederim ne demek gene müthiş bir yemek yaptın her zaman ki gibi tebrik ediyorumTeşekkür ederim ablacım
Çok sağol ablacımR,ca ederim ne demek gene müthiş bir yemek yaptın her zaman ki gibi tebrik ediyorum
Ya yine mi 30 oy
Aaaa akşama gelir o zaman onu sıkıştırılalim demek bilgisi var
İyi olmuş aşkom,annem geldi ,ben de aralarda ugrarimKurstan erken çıktım aşkom
Teşekkürler ablacım
Birazdan aranıza dahil olucam
Sana kalsa toyga bile oy alabilirdi Nevoş. Bana beyranı al demiştin, keşke alaydım baksana 1. gidiyor.Aynen canım bende beyran,lebeniye,yuvalama,hünkar,öz çorbası bunlar çok alır diye bekliyordum. Ama belli olmuyor
Ellerne sağlık olsun müthişti geneÇok sağol ablacım
Rica ederim canısı ne demek ellerine sağlık olsunTeşekkürler ablacım
Tamam aşkomİyi olmuş aşkom,annem geldi ,ben de aralarda ugrarim
Sakal bırakacağımSana kalsa toyga bile oy alabilirdi Nevoş. Bana beyranı al demiştin, keşke alaydım baksana 1. gidiyor.
Seneler önce Söğüt’ten almıştım onu.
Aaaa geldi bak nevreste koşBirazdan aranıza dahil olucam
Benim hiçbir şeyden haberim yok canımohooooo beni gömdüler, helvamı kavurdular yaso. Geberiyoruz hastalıktan
Hiç düzelmedim bebito, nasıl lanet bir hastalıksa…