TatlıYemediğin bir şey var mı
Tatlı zaten en son ben annemdeyken yapmiştın 2 3 ay oldu birşey o zaten kesin yokTamam o iş bende
Anladım canısı yanında kimse yok demi şimdi annen filan olsaydıAsdfdhshsjdgüldürdün ya beni Allah razı olsun
Amin canımKarantinada 4. Gün ama hastalıkta 3. Günüm. geberdim
34+4’tetim abla. Forumun günlüğü önden gidiyor
Kolay geçse sesim çıkmayacak ama çok zorladı abla. Yatak döşek yatıyorum
Hamur işi yapmadın ha pekk eyyvaahhh hamur geleyyTatlı cıssshamur işi
CanımmBana güven
Aksiyonsuz yemek pişeremeyiz şekerim
Karantinaya mı? 25’inde bitecek, 26’sında çıkacağız. Evde olmak hiç problem değil yeter ki hafif geçsin2 gün kalmış
İnşallah bebişimBikaçgün daha geçsin hiçbirşeycik kalmazz
Sağ ol aşkoKuzum çok geçmiş olsun Tatlim
Yok abla, annemler 30 km ötede. Gelse bile kapıyı açmam zaten. Annem kalp babam yüksek tansiyon hastası. Ben de 4. Katta oturuyorum hani balkondan da konuşamam aşağıya gelseler. Allah eşimden ve komşularımdan razı olsun. Kocam da pozitif ama o çok hafif atlattı. Bebek gibi bakıyor bana. apartmanda bir biz kalmıştık korona olmayan, komşularım da korkmadan yemek getirdiler. böyle böyle geçecek inşallahAnladım canısı yanında kimse yok demi şimdi annen filan olsaydı
Bende sevmedim zaten bı daha aslaAksiyonsuz yemek pişeremeyiz şekerim
Bdv den neyimiz eksik
Sunum çalışmamız lazım birde köme olmadı demek
Az kalmış canım iyi olun yeterKarantinaya mı? 25’inde bitecek, 26’sında çıkacağız. Evde olmak hiç problem değil yeter ki hafif geçsin
İnşallah bebişim
Sağ ol aşko
Yok abla, annemler 30 km ötede. Gelse bile kapıyı açmam zaten. Annem kalp babam yüksek tansiyon hastası. Ben de 4. Katta oturuyorum hani balkondan da konuşamam aşağıya gelseler. Allah eşimden ve komşularımdan razı olsun. Kocam da pozitif ama o çok hafif atlattı. Bebek gibi bakıyor bana. apartmanda bir biz kalmıştık korona olmayan, komşularım da korkmadan yemek getirdiler. böyle böyle geçecek inşallah
Yeni kategoriye odaklanalımBende sevmedim zaten bı daha asla
İpucu istiyorum zaten bana kategoriyi söyleseniz bile gider en olmadık şeyi bulur gelirimYeni kategoriye odaklanalım