- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.417
- 60
İyiyim pericim sağol sen nasılsınNasılsın ablacim
Aç uyanmışsın belliGünaydın kuzu cevirmelerim ,kaburga dolmalarim
Habbibim ne haber nasılsınnAç uyanmışsın bellirüyanda mı gördün
Abla yaaaa ıykkkk sabah sabahKelle paçalarım şırdanlarım
Şükür ablam bende iyiyimİyiyim pericim sağol sen nasılsın
Acimda valla sevmem o dediklerimiAç uyanmışsın bellirüyanda mı gördün
Yoktur inşallah abla terliyosun falanya spor yapınca ondandır üsutmussundur inşallah diğer türlüsünü düşünme hiç Allah korusunDün sabah kalkınca boğazlarım acıyordun burnumda akıyordu zaten ateş filan yok yani,.
Birde spor yapıyorum ya terliyordum hep öksürüğümde kesilmişti sigarayı bırakınca öksürükte var az bişi.
Bişi yoktur demi hanımlar..
Günaydın canım cigertommGünaydın
Bayılırım varya şırdanı ble lk defa mersinde yedim değişitkti.Abla yaaaa ıykkkk sabah sabah
Şükür ablam bende iyiyim
Dün birde kardio yaptım hareketn biriniilk defa denedimihep terliyorum su gibi oluyorum belki ondan oldu diğeriyse artık bilmiyorum .Yoktur inşallah abla terliyosun falanya spor yapınca ondandır üsutmussundur inşallah diğer türlüsünü düşünme hiç Allah korusun
Günaydın canım cigertomm
GünaydınOkulun ilk günü
Günaydınnnn
Ah Mizaffer ahMızaffer kaptı gene duayı
İyyim. Abla sen nasılsınHabbibim ne haber nasılsınn
Hahahaha hiç sorma biri sabahcı biri öğlenci okul tadilata girdi başka okula servisle gidecekler misafir olarak nedir bu yaaOkulun ilk günü
Günaydınnnn
Bende iyiyim canımcım sağol boğazlarım acıyor öksürük var biraz.İyyim. Abla sen nasılsın
SigaradandirDün sabah kalkınca boğazlarım acıyordun burnumda akıyordu zaten ateş filan yok yani,.
Birde spor yapıyorum ya terliyordum hep öksürüğümde kesilmişti sigarayı bırakınca öksürükte var az bişi.
Bişi yoktur demi hanımlar..
Geçmiş olsun abla dikkat etBende iyiyim canımcım sağol boğazlarım acıyor öksürük var biraz.
Öksürük kesilmişti artık,bu ya terlediğimden yada diğeri olabilir bilmiyorum artık.Sigaradandir
Sağol canısı teşekkürler.Geçmiş olsun abla dikkat et