Çorbalar Farklı Yörelerden Yöresel Çorba Tarifleri

En başarılı bulduğunuz''Yöresel Çorbalar ''hangileridir?(3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    579
  • Anket Kapalı .
Eneee cixmis ya vallahi ba yıl dım 🤩 ben bunu kiramamki vallahi kokusana kadar saklarım bunu vitrinde🤣🤣🤣🤣
Tarzın değil diyelim🤪
Blue_Peri Blue_Peri kesin yapabilir😁
Yapariiiiim vallahi evde var alet edavat simli mimli🤣🤣🤣
Blue_Peri Blue_Peri :KK70::KK70::KK70::KK70:
O yaparsa bende yaparım :KK69::KK69::KK69:
O yaparsa derkeneeee:KK30: yap kız yeni gelinsin sen😌 bak ben duvaklı pilava bilem kurdele 🎀 takmışim gaza getirmeyin yaparim:KK70::KK70:
Kaşığını yıkadım. Sildim iade ediyorum jennam. Sonraki çorbada alırım Eki Görüntüle 3001973
Canoyaaa🤣🤣🤣

Eneee cixmis ya vallahi ba yıl dım 🤩 ben bunu kiramamki vallahi kokusana kadar saklarım bunu vitrinde🤣🤣🤣🤣

O yaparsa derkeneeee:KK30: yap kız yeni gelinsin sen😌 bak ben duvaklı pilava bilem kurdele 🎀 takmışim gaza getirmeyin yaparim:KK70::KK70:

Canoyaaa🤣🤣🤣
Kuzum sen nerelerdesin🤗🤩😍🍒🍒😘

Kuzum çok ugrayamiyorsun ya merak ettim seni periskom🤩😍🤗 çok şükür iyiyim bende kuzucum 🍒🍒😘
Valla öyle oldu busefer nette var ama pek girdiğim yok 😁hoş bir günde 1 GB yemişim yine birde girsem ay sonunu getiremicem azcik tırstım mi ne 🤪🤪🤣
Heeep iyi ol balimmm:KK60::KK19:

Canoyaaa🤣🤣🤣
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣. Perimmm bende kurdele ile sunum yapmak istiyorum

X