- 24 Haziran 2015
- 39.833
- 154.415
Sen de cansın, hem de çok nasıl can
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen de cansın, hem de çok nasıl can
Eneee cixmis ya vallahi ba yıl dım ben bunu kiramamki vallahi kokusana kadar saklarım bunu vitrinde@JOYz gel çorbanda kullanacağın yumurtayı nasıl kullanacağını buldum
Eki Görüntüle 3001715 Eki Görüntüle 3001716 Eki Görüntüle 3001717 Eki Görüntüle 3001718
Yapariiiiim vallahi evde var alet edavat simli mimli
O yaparsa derkeneeee yap kız yeni gelinsin sen bak ben duvaklı pilava bilem kurdele takmışim gaza getirmeyin yaparim
CanoyaaaKaşığını yıkadım. Sildim iade ediyorum jennam. Sonraki çorbada alırım Eki Görüntüle 3001973
Kuzum sen nerelerdesinEneee cixmis ya vallahi ba yıl dım ben bunu kiramamki vallahi kokusana kadar saklarım bunu vitrinde
O yaparsa derkeneeee yap kız yeni gelinsin sen bak ben duvaklı pilava bilem kurdele takmışim gaza getirmeyin yaparim
Canoyaaa
BekliyoruzEneee cixmis ya vallahi ba yıl dım ben bunu kiramamki vallahi kokusana kadar saklarım bunu vitrinde
Canoyaaa
Gorumcemler vardı bugün balimya arada girip çıktım kısa, napan nasilsin limmmKuzum sen nerelerdesin
BakiciiiiizBekliyoruz
Kuzum çok ugrayamiyorsun ya merak ettim seni periskom çok şükür iyiyim bende kuzucumGorumcemler vardı bugün balimya arada girip çıktım kısa, napan nasilsin limmm
Bakiciiiiiz
Valla öyle oldu busefer nette var ama pek girdiğim yok hoş bir günde 1 GB yemişim yine birde girsem ay sonunu getiremicem azcik tırstım mi neKuzum çok ugrayamiyorsun ya merak ettim seni periskom çok şükür iyiyim bende kuzucum
. Perimmm bende kurdele ile sunum yapmak istiyorumEneee cixmis ya vallahi ba yıl dım ben bunu kiramamki vallahi kokusana kadar saklarım bunu vitrinde
Canoyaaa
Kız ne aldın valla çok merak ettim şimdi kurdele filan hayirdir. Perimmm bende kurdele ile sunum yapmak istiyorum
Ayyy utandımKız ne aldın valla çok merak ettim şimdi kurdele filan hayirdir
Günaydınlar hanımlar
Günaydın canlarımGünaydınnnnnnn
Günaydın pericimGünaydın canlarım
Nasılsın ablacimGünaydın pericim
Kelle paçalarım şırdanlarımGünaydın kuzu cevirmelerim ,kaburga dolmalarim