- 18 Temmuz 2013
- 700
- 494
-
- Konu Sahibi uzaklardaask
Merhaba , hemen konuya girmek istiyorum. Biz sevgilimle istanbulda yaşıyoruz. Daha ilişkimiz çok yeni. fakat üniversiteye gitmesi gerekiyor farklı bir şehire(2 hafta içinde gidiyor). birbirimizi çok seviyoruz. bunun içinde uzak ilişki yaşayacağız. zaten diyor sürekli istanbula geleceğim. hele ki sınavlar bitsin günlerce istanbulda kalacağım senin yanına gelicem buluşucaz falan. şimdi diyeceğim şu ki elbette ki buradan da vardır farklı şehirlerde sevgili olan. kızlar ilişkinizi nasıl yürütüyorsunuz ? gece gündüz mesaj, whatsapp, arama - çağrı falan yani. ama korkuyorum ya sıkılırsa sonuçta üniversitede onca kız var, ve bilirsiniz artık kızlar erkeklere yürüyor ya 1 tane kız aklını çelerse ne olacak ? erkek sonuçta. korkuyorum. ve şu da var kesinlikle çapkın biri değil. öyle karıya kıza düşkün biri değil kesinlikle. bana göre yakışıklı da. hatta benim için dünyanın en yakışıklı erkeği. ama tabii bana göre :)) kızlar gerçekten korkuyorum. kesinlikle kaybetmek istemiyorum onu çok seviyorum. o da beni çok seviyor ama bilmiyorum nasıl yürüteceğiz ilişkimizi ? lütfen ama lütfen yardımcı olun. özellikle de farklı şehirde sevgilisi olan bayanlar yardımcı olsun. şimdiden çok teşekkür ederim. yazan parmaklarınız elleriniz dert görmesin. ( ha bu arada daha önce farklı şehirde yaşadığımız bir sevgilim olmadı onun için durumların nasıl olduğunu bilmediğim ve sizin bildiğinizi ve yardımcı olacağınız için bu konuyu açıyorum. günlerdir çok kötüyüm içim içimi yiyor ve sizce böyle bir ilişki nasıl yürütülür, sağlıklı olabilir mi? daha da mı özlem olur, beni daha da mı özler ? lütfen cevaplarınızı 4 gözle bekliyorum :) )
Biz de öyleyiz :) o benden 3 yas buyuk. Ama ben daha olgunum ondan. :) Baskın taraf benım :)) o da olgun ama cok duygusal eheh :) oturup saatlerce agladıgımızı biliyorumBizde de tecrübesiz olan o olduğu için ben daha baskın ve olgun olan tarafım :)) çoğu şeyi benden öğrenmiştir hatta sevgiyi, aşkı bile :) ama olgun erkek iyidir :) Sağol canım benim sizede mutluluklar :)
Ahahaha bizde birbirimizi ağlarken gördük. Bir erkeği ağlarken görmekte çok kötü oluyor yaBiz de öyleyiz :) o benden 3 yas buyuk. Ama ben daha olgunum ondan. :) Baskın taraf benım :)) o da olgun ama cok duygusal eheh :) oturup saatlerce agladıgımızı biliyorum
Kesinlikle.. İçim parçalanıyor onu oyle gorunceAhahaha bizde birbirimizi ağlarken gördük. Bir erkeği ağlarken görmekte çok kötü oluyor ya
İnşallah canım :)Kesinlikle.. İçim parçalanıyor onu oyle gorunce( kıyamam yaa
Zaten ağladıgım tek sey mesafeler.. Onu da aşıcaz inşallah.. :)
çok haklısın canım. var var öyleleri de var maalesef senin adına da üzüldüm canım yaaevet evet öyle birden 2 kızı idare eden var mesela o şehirde o sevgilisiyle istanbula gelince normal sevgilisiyle. ah onlar.
Canım bende üniversite ye gittiğim zaman tanistim sevgilimle 2 yıl aynı şehirdeydik hersey o kdar güzeldi ki her istediğimiz de görüşüp bulusuyorduk ama malesef okulum bitti ben evime geri döndüm o orda calisiyo . Ve suan da mı çok sıkıntılı günler atlatmaya çalışıyorum kendi adıma konuşayım. 2 yıl boyunca bana oraya gitme buraya gitme diyen sevgilim 3 aydır her akşam arkadaslariyla dışarda gece olsun da konuşalım diye bekliyorum onun gezmesi bitsin diye çok kötü bir durum ayrilamiyorum da hemen geri dönüyorum oda napıyım evde oturup anlayış göster diyo bende kıskanç bi kızım aklım hep onda. Çak tartışıyoruz kaç kez ayrılıp barıştik hele bide şimdi üniversite nin olduğu mahalleye tasincak içim içimi yiyor her akşam oralarda bi dolu kız çok zor canım inan dile kolay geliyo yaşamayan bilemez allah yardımcın olsun sana bol bol sabır diliyorum şimdi senin sevgiline gezme dışarı çıkma diyemeyeceksin yeni geldim sıkılıyorum napıyım diyecek sana. Dışarı çıkıp gezse kii illa ki çıkacak ortamlar berbatMerhaba , hemen konuya girmek istiyorum. Biz sevgilimle istanbulda yaşıyoruz. Daha ilişkimiz çok yeni. fakat üniversiteye gitmesi gerekiyor farklı bir şehire(2 hafta içinde gidiyor). birbirimizi çok seviyoruz. bunun içinde uzak ilişki yaşayacağız. zaten diyor sürekli istanbula geleceğim. hele ki sınavlar bitsin günlerce istanbulda kalacağım senin yanına gelicem buluşucaz falan. şimdi diyeceğim şu ki elbette ki buradan da vardır farklı şehirlerde sevgili olan. kızlar ilişkinizi nasıl yürütüyorsunuz ? gece gündüz mesaj, whatsapp, arama - çağrı falan yani. ama korkuyorum ya sıkılırsa sonuçta üniversitede onca kız var, ve bilirsiniz artık kızlar erkeklere yürüyor ya 1 tane kız aklını çelerse ne olacak ? erkek sonuçta. korkuyorum. ve şu da var kesinlikle çapkın biri değil. öyle karıya kıza düşkün biri değil kesinlikle. bana göre yakışıklı da. hatta benim için dünyanın en yakışıklı erkeği. ama tabii bana göre :)) kızlar gerçekten korkuyorum. kesinlikle kaybetmek istemiyorum onu çok seviyorum. o da beni çok seviyor ama bilmiyorum nasıl yürüteceğiz ilişkimizi ? lütfen ama lütfen yardımcı olun. özellikle de farklı şehirde sevgilisi olan bayanlar yardımcı olsun. şimdiden çok teşekkür ederim. yazan parmaklarınız elleriniz dert görmesin. ( ha bu arada daha önce farklı şehirde yaşadığımız bir sevgilim olmadı onun için durumların nasıl olduğunu bilmediğim ve sizin bildiğinizi ve yardımcı olacağınız için bu konuyu açıyorum. günlerdir çok kötüyüm içim içimi yiyor ve sizce böyle bir ilişki nasıl yürütülür, sağlıklı olabilir mi? daha da mı özlem olur, beni daha da mı özler ? lütfen cevaplarınızı 4 gözle bekliyorum :) )
Ah canım çok teşekkür ederim ne güzel de soyledin ağzına sağlıkkk :)Oldukca zor. Aldatma falan konusunda hic bj suphem yok ondan cunku disariya cikmaktan falan nefret eder kaldi ki bi kizla cikacak :) onun disinda ciftleri gorunce icin gidicek kavgalariniz bi türlü cozume kavucmicak yuzyuze olmadiginiz icin epey masraflı olacak size biz ayda en az 1 kere görüşüyoruz dogal olarak yok parasi gelince yeme icme parasi biraz masrafli oluyo bu sekilde ama sürekli bi ozlem oldugu icinde bulusunca bi sevgi patlamasi yasiyo insan