- 18 Temmuz 2013
- 700
- 494
- Konu Sahibi uzaklardaask
Merhaba , hemen konuya girmek istiyorum. Biz sevgilimle istanbulda yaşıyoruz. Daha ilişkimiz çok yeni. fakat üniversiteye gitmesi gerekiyor farklı bir şehire(2 hafta içinde gidiyor ). birbirimizi çok seviyoruz. bunun içinde uzak ilişki yaşayacağız. zaten diyor sürekli istanbula geleceğim. hele ki sınavlar bitsin günlerce istanbulda kalacağım senin yanına gelicem buluşucaz falan. şimdi diyeceğim şu ki elbette ki buradan da vardır farklı şehirlerde sevgili olan. kızlar ilişkinizi nasıl yürütüyorsunuz ? gece gündüz mesaj, whatsapp, arama - çağrı falan yani. ama korkuyorum ya sıkılırsa sonuçta üniversitede onca kız var, ve bilirsiniz artık kızlar erkeklere yürüyor ya 1 tane kız aklını çelerse ne olacak ? erkek sonuçta. korkuyorum. ve şu da var kesinlikle çapkın biri değil. öyle karıya kıza düşkün biri değil kesinlikle. bana göre yakışıklı da. hatta benim için dünyanın en yakışıklı erkeği. ama tabii bana göre :)) kızlar gerçekten korkuyorum. kesinlikle kaybetmek istemiyorum onu çok seviyorum. o da beni çok seviyor ama bilmiyorum nasıl yürüteceğiz ilişkimizi ? lütfen ama lütfen yardımcı olun. özellikle de farklı şehirde sevgilisi olan bayanlar yardımcı olsun. şimdiden çok teşekkür ederim. yazan parmaklarınız elleriniz dert görmesin. ( ha bu arada daha önce farklı şehirde yaşadığımız bir sevgilim olmadı onun için durumların nasıl olduğunu bilmediğim ve sizin bildiğinizi ve yardımcı olacağınız için bu konuyu açıyorum. günlerdir çok kötüyüm içim içimi yiyor ve sizce böyle bir ilişki nasıl yürütülür, sağlıklı olabilir mi? daha da mı özlem olur, beni daha da mı özler ? lütfen cevaplarınızı 4 gözle bekliyorum :) )
esimle ben de sevgiliyken uzaktaydik ve gercekten 5 6 ay da bir gun geliyordu isinden dolayi cok suphelendim bu iliski yurumez dedim evlilik cok uzak gelirdi hic bir zaman nerdesin napiyosun tripler falan yapmadim icim icimi yesede onu bogmadim sonucta mesafe oluyo hersey olabilirdi iliskimizin koptugu zamanlar da oldu ama sonuc evlilikle bitti :) sana tavsiyem oncelikle kendine guven ve bunu ona hissettir ve sonrada ona guvenmeyi ogren hem universite icin gidiyosa zirt pirt gelir merak etme ve hayirlisini iste