Farklı Şehirlerde İlişki Yürütmek ? Çok Mutsuzum :( ( Sevgilim )

Aynen öyle dediklerinin hepsini ve daha fazlasını defalarca duydum. Ama şimdi ise en içten duygularıyla söyleyen insana çok inanamıyorum dediklerinin doğruluğundan şüphem yok ama bir tarafım aldanma diyor. Hatta çok fazla yıprandığimdan beklediği ilgiyi gösteremediğim de oluyor maalesef ama her şeye rağmen o beni böyle kabullendi ya içim bir nebze de olsun rahat

Ayy canım çok şanslısın yaa mutluluklar dilerim :)

canım yok içten bile söyleseler illaki kurnazlıklar geçer akıllarından en iyisi inanmamak.

onu çok seviyorum. o da beni çok seviyor
Gerçekten seviyorsa hiç bir şey olmaz ilişkinize. Açık konuscam araya mesafe girecek olan bir ilişkide bu konunun konusulmasi bile beni çok rahatsız ederdi. Bizde aynı sehirdeydik suan farklı sehirlerdeyiz. Nasıl yuruturuz,ne yaparız,aklını başkası çeler mi düşünceleri hiç oluşmadi bende. Mesafenin konusu dahi açılmadı çünkü seviyorsak idare etmek zorundayiz. Ayrıca üniversiteye başlayacağına göre 18 20 yaslarindadir. Erkekler o yaşlarda ciddi bir ilişkinin sorumlulugunu alabilir mi bilmem. Aklını başkası çelmez ama 4 yıl (üniversitenin 4 yillik olduğunu düşünürsek) yürütemez bence. Sende yapamazsın. Olmaz bu iş ya onu hissettim ben.

ayy canım yaa üzüldüm şuan ve korktum açıkçası. 1996 doğumlu 19 yaşında oluyor yani 20 diyelim. liseyi bu sene bitirdi sınıfta kalmıştı. birde şu var biraz serseri tiptir lakin konu aşka ve sevgiye gelince çok romantik ve sadıktır. bilmiyorum off off

Konusmak veya dertlesmek istersen dinlerim :) sakın aklına kötü şeyler getirme. Ben onu kaybetmekten korktugum için bu düşünceleri aklıma hiç getirmiyorum. Şunu da unutma ; en güzel aşk zor olandır
wooww son cümlen beni benden aldı canım çok teşekkür ederim iyi ki varsın ve hepiniz iyi ki varsın. ayy iyi ki bu konuyu açmışım yaa içime su serpildii :))

Tabi nasıl biri olduğunu sen daha iyi bilirsin de ben genel gozlemlerime dayanarak söylüyorum bunu. Umarım iyi olur her şey. Akışına bırakmakta yarar var.

Canım 4 yıl çok uzun bir süreç ve beraberinde çok büyük sorumluluklar da getirir elbet. Tabiki de bir ilişki de sadıklık çok önemli ama sadık adam bulmak çok zor maalesef. Kazanır da seneye yanına gidersen her şey daha da güzel olur, olmazsa da bir şekilde idare etmeye bakarsınız. Ciddi düşünme olayı da kişiden kişiye değişiyor. Üniversite 1 de olup ciddi düşünen de var son da olup takılmalık ilişki yaşayanlar da.. Tabi en iyi sen tanırsın ama tanıdığın kadar.

wooww son cümlen beni benden aldı canım çok teşekkür ederim iyi ki varsın ve hepiniz iyi ki varsın. ayy iyi ki bu konuyu açmışım yaa içime su serpildii :))
Ayyhh tesekkur ederim sende iyi ki varsın :))
Yazılanlar bana da ilham verdii Allah herkesi sevdiğine bagıslasın. Napalım bu da bızım sınavımızmış kızlarrr

Sonradan mı oldu bu ımkanlar yoksa bu ımkanlar varken mi birbirini tanıdınız ? :)
Bu imkanlar varken tanıdık. Normal bir arkadaşken yakın arkadaş olduk daha sonra da ilişkimiz başladı. Arkadaşlık aşka dönüştü yani başlarda ikimizde o gözle bakmıyorduk birbirimize :)

Bu imkanlar varken tanıdık. Normal bir arkadaşken yakın arkadaş olduk daha sonra da ilişkimiz başladı. Arkadaşlık aşka dönüştü yani başlarda ikimizde o gözle bakmıyorduk birbirimize :)
Bizim durum gibi yanii :) arkadastan cok büyük birisi gibi baktım ona ahaha :)) benden olgundu. Demek ki sadece bız değilmişiz sevindim. Mutluluklar

Yürümez ya da zor yürür. Ama yanlışın var. Sadece kızları suçlamamalısın kızlar yürüyor falan, erkek sonuçta falan deyip erkeği masum göstermeyin. Kızlar yürüyorsa bu yürümeye karşılık vermek de o erkeğin karaktersizliği olur. Hemcinslerinizi suçlarken karşı cinsi de düşmek lazım. İstediği kadar çok kız takılmaya kalksın, sevgilin karakterli bir adamsa kimse aklını çelemez. Yok birisiyle takılırsa akıl çelmekten ziyade sevgilinin karaktersizliği olacaktır. Karakter meselesi yani.

Yürümez dememin sebebi 3. bir şahıs falan değil. Zor olacağını düşünüyorum uzaklıktan dolayı.

Bizim durum gibi yanii :) arkadastan cok büyük birisi gibi baktım ona ahaha :)) benden olgundu. Demek ki sadece bız değilmişiz sevindim. Mutluluklar
Bizde de tecrübesiz olan o olduğu için ben daha baskın ve olgun olan tarafım :)) çoğu şeyi benden öğrenmiştir hatta sevgiyi, aşkı bile :) ama olgun erkek iyidir :) Sağol canım benim sizede mutluluklar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…