Farklı Şehirlerde İlişki Yürütmek ? Çok Mutsuzum :( ( Sevgilim )

uzaklardaask

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2015
70
7
Merhaba , hemen konuya girmek istiyorum. Biz sevgilimle istanbulda yaşıyoruz. Daha ilişkimiz çok yeni. fakat üniversiteye gitmesi gerekiyor farklı bir şehire(2 hafta içinde gidiyor ). birbirimizi çok seviyoruz. bunun içinde uzak ilişki yaşayacağız. zaten diyor sürekli istanbula geleceğim. hele ki sınavlar bitsin günlerce istanbulda kalacağım senin yanına gelicem buluşucaz falan. şimdi diyeceğim şu ki elbette ki buradan da vardır farklı şehirlerde sevgili olan. kızlar ilişkinizi nasıl yürütüyorsunuz ? gece gündüz mesaj, whatsapp, arama - çağrı falan yani. ama korkuyorum ya sıkılırsa sonuçta üniversitede onca kız var, ve bilirsiniz artık kızlar erkeklere yürüyor ya 1 tane kız aklını çelerse ne olacak ? erkek sonuçta. korkuyorum. ve şu da var kesinlikle çapkın biri değil. öyle karıya kıza düşkün biri değil kesinlikle. bana göre yakışıklı da. hatta benim için dünyanın en yakışıklı erkeği. ama tabii bana göre :)) kızlar gerçekten korkuyorum. kesinlikle kaybetmek istemiyorum onu çok seviyorum. o da beni çok seviyor ama bilmiyorum nasıl yürüteceğiz ilişkimizi ? lütfen ama lütfen yardımcı olun. özellikle de farklı şehirde sevgilisi olan bayanlar yardımcı olsun. şimdiden çok teşekkür ederim. yazan parmaklarınız elleriniz dert görmesin. ( ha bu arada daha önce farklı şehirde yaşadığımız bir sevgilim olmadı onun için durumların nasıl olduğunu bilmediğim ve sizin bildiğinizi ve yardımcı olacağınız için bu konuyu açıyorum. günlerdir çok kötüyüm içim içimi yiyor ve sizce böyle bir ilişki nasıl yürütülür, sağlıklı olabilir mi? daha da mı özlem olur, beni daha da mı özler ? lütfen cevaplarınızı 4 gözle bekliyorum :) )

Zorlukları var tabi mesafeli aşkların ama güzellikleri de var.
Evet çok seviyorsa ve sadık biri ise daha çok özler.

Ama ciddi sabır ve anlayış ister.

Başka kızlar aklını çeliyorsa gönder gitsin zaten, yeterince sevmiyor demektir.

Yani durduk yere her şey yolunda giderken ayy farklı şehir yüzünden benden vazgeçti olayı saçma geliyor bana.
Öyle şey olmaz.

Sen sıkboğaz ediyorsan aramadın, yazmadın, sormadın, kısa yazdın, beni başından attın, yoksa benden soğudun mu?
Orda başka güzel kızlar var dimi gibi triplerle boğarsan, adam soğur vazgeçer o başka.

Böyle bir ilişki ciddi fedakarlık ister.
Basit bir kavga telefonda çözüme kavuşmaz ve günlerce uzar mesela.
Duygusal dönemlerinde çiftlere bakıp bakıp gözlerin dolar, benim sevdiğim niye yanımda yok diye.

Ama sakinliğini ve hoşgörünü korumak zorundasın.

O da senin duygusal bazı çemkirmelerini hoşgörmeli tabi.

Karşılıklı özveri ile uzaklar yakın olur, korkma bitmez kolay kolay..

O da seni gercekten aeviyorsa korkmana gerek yok.bi kiz aklini celer diede biaey yok zaten yapacagi varsa o bahane olur yaprsada kendi kaybeder.bosuna takma simdiden hersey olacahna varr

Hiç bişe olmaz sen sevdiğin adama güven yeterki sadık olun birbirinize o yıllar çok çabuk geçer biter ..

Duygusal dönemlerinde çiftlere bakıp bakıp gözlerin dolar, benim sevdiğim niye yanımda yok diye.
canım şu satırlarında çok çok haklısın.. :)) hatta son cümlen tam da beni yansıtıyor hala çiftlere bakıp kıskançlıktan ölürüm

Canım benım bizde uzak ilişki yürütüyoruz. 2 yıl olucak. O üniversite de. İzmirde. Ben ise istanbuldayım. Bende bu sene hazırlanıp gidicem yanına. İlk seferde nasip olmadı. Bız hep yazları görusme fırsatımız oluyor. O da sadece 2 hafta.. :/ yılda sadece 1 kere ve oda sadece 2 hafta.. Face,whatsapp,skype.. Böyle sürdürüyoruz ilşkimizi. İlk basta olmaz dıyenler oldu birbiinize sadık kalamazsınız dıyenler.. Fakat herseye ragmen çok mutluyuz. Önemli olan birbirinize olan sevginiz. Mesafelerin hiçbir önemi yok. Birbirinize olan özlemınız sizi daha cok yakınlastırıcak. Bende korkuyodum ilk baslarda. Ve o üniversite ortamında kızlar cevresinde diye. Şimdi ise hiç korkmuyorum. Cunku ona guvenıım sonsuz.. Hergun kavusma ümidiyle yasıyoruz. Sende aklına kötü şeyler getirme :)

Uzaktan mı ? Of çok zor.
Eğer gerçekten seviyorsa hiçbir kızın oyununa gelmez de bakmaz da. Ama ne kadar bilebilirsin işte. Umutsuzluk aşılamak istemiyorum ama benden çok seviyor, değer veriyor, hayatta beni bırakmaz dediğim adam gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor diye ayrılıp iki gün sonra aynı şehirden biriyle çıktı. Erkeklere gerçekten güven olmuyor. Bazıları gerçekten çok saf, temiz oluyorlar ama erkek sonuçta ne olacağı hiç belli olmaz kader kısmet ve karakter işi bunlar. Ha götürenler var mı var. Allah iyilerle karşılaştırsın ama sakın çocuğu sık boğaz edipte sıkma.

biz de aynı üniversitedeydik ama yaz tatillerinde ayrı kalıyorduk. şimdi üniversite bitti ikimiz de farklı şehirlerde çalışacağız. hayatını, ekmeğini kazanma derdinden fırsat bulur da nasıl görüşürüz bilmiyoruz ama özlüyoruz özlemek güzel şey ve tabiki sevdiğine güvenmen de gerek. biz günde en az 2 kez araşırız onun dışında whatsapptan fotoğraf yollarız anlık :) bir şekilde yürüyor yani canım dert etme önemli olan aranızdaki sevgi

ayy canım Allah daha da daim etsin umarım çok mutlu olursunuz. izninle bir sorum olacak sana :) peki sen bu çelişkilerden gerçekten nasıl kurtuldun yani nasıl emin oldun kızlar falan yani ? ve mesela sevgilin yanına geldiğinde davranışları nasıl çok özlem dolu biri olarak mı geliyor ? yani vaktinizi eğlenceli geçirmeye mi çalışıyor ? eğer böyleyse daha iyi birşey uzak ilişki. haa canım birde şunu da sorayım kızmassan mesaj yazarken ararken falan nasıl yani akım seni çok özledim seni çok seviyorum falan mı der yoksa havadan sudan mı konuşur ?

çok haklısın canım. var var öyleleri de var maalesef senin adına da üzüldüm canım yaa evet evet öyle birden 2 kızı idare eden var mesela o şehirde o sevgilisiyle istanbula gelince normal sevgilisiyle. ah onlar.

canım bu arada onu sıkboğaz edip sıkma derken pek anlamadım ?

Bu konuda karşılık lı guven cok onemli. Universte bitince bizimde aramiza 1000 km girdi. 5 ayda bir gorustuk yeri geldi. Ama bana kalirsa mesafeler daha guzel oluyor. Ozluyorsun ilikelerine kadar hissediyorsun. Onu gorecegin gunu iple cekiyorsun. Sevgi sozcukleri daha bir anlamli oluyor. Evet hasretlik zor oluyor. Ama birbirinizin kiymetini daha iyi anlıyorsun. Biz her dk mesajlasanlardan degildik sabah ogle aksam da biraz telle konusup gunu bitirirdik. Ama dedigum gibi guvennn sadakatt cokk onemlii bunlar olursa birkac ayinda 1 senenin de onemi olmuyor. Yeterki kalplerinizi birbirinizde hissedin

Ben iyiki de bitmiş diyorum biliyor musun ? O karakterde biriyle olmak istemezdim de aileme damat diye getiremezdim de. Şimdi hayatımda çok daha hayırlı, karakterli bir insan var binlerce şükür.

Ben iyiki de bitmiş diyorum biliyor musun ? O karakterde biriyle olmak istemezdim de aileme damat diye getiremezdim de. Şimdi hayatımda çok daha hayırlı, karakterli bir insan var binlerce şükür.
canım sakıncası olmazsa sevgilinin aldattığını nasıl öğrendin ? öğrenebilirmiyim. ?

canım bu arada onu sıkboğaz edip sıkma derken pek anlamadım ?
Şöyle ki sürekli arama, mesajıma neden geç veriyorsun, nerdesin diye gereksiz triplere girme. Bunaltma yani. Biliyorum aklın onda olacak deliler gibi merak edeceksin her adımını ama erkekler bizim gibi sabırlı varlıklar değiller maalesef bir dayanır iki dayanır üçüncü de hadi eyvallah derler. Tabi karakterine göre değişir dediğim gibi.

ayy çok haklısın canım valla aynen. bende şunu anlamıyorum neden ilgili olunca şımarıp kaçmayı tercih eder bu erkek milleti ? off off ben onu düşünmekten derslere nasıl odaklanacağım onun da derdindeyim. her dk acaba şuan ne yapıyor, nerede, başına bişey mi geldi acaba diye çelişkiler olacak aklımda. her merak ettiğimde arayıp sorarsamda dediğin gibi sinirlenecek.. off bilmiyorum tek çare Allah'tan yardım ve sabır dilemek.

canım sakıncası olmazsa sevgilinin aldattığını nasıl öğrendin ? öğrenebilirmiyim. ?
Aslında çok sonradan öğrendim bittikten sonra yani. 1 ay içinde takipteydim insan nasıl bir anda unutur yani gizliden gizli takip ediyordum ki resimlerini gördüm yeni oldu herhalde dedim ( ki bana senden başkasıyla inşallah olmaz, düşünemiyorum da demişti ) zamanla tarih koymasından hesapladım ki ayrıldıktan 2 gün sonra çıkışmışlar e tak diye çıkamazlar bunun en az 1 ay kadar bir konuşma süreci olması gerek öyle işte :)

Aslında bu bir nevi bizde de var fazla ilgidense umursanmamak bizi daha çok çekiyor. Şöyle yap dersine başlamadan önce bi ara hasret giderin bu arada o an ne yaptığını, nerede olduğunu öğren için rahat etsin sonra kafana takmadan dersine odaklan bitince gene görüş böylelikle onu da sıkmamış olursun :) ama bak mesafelerinde beraberinde getirdiği güzellikler var daha çok özleyip birbirinizin değerini daha iyi anlıyorsunuz :)

yok artık inanamıyorum yaa. yok arkadaş inanmayacaksın erkek milletine !! kandırmasını çok iyi bilirler. yok sen çok farklısın diğer kızlardan, sen çok iyisin, senin eşin benzerin yok, iyi ki sen karşıma çıktın, sen olmasan ben ne yaparım aşkım, ben artık sensiz yapamam, başkasıyla asla yapamam vs. çok gördük bunları çoookk. ah erkekler !

Hıc sorun değil. İstediğini sorabilirsinn :) Şöyle söyleyim bız ılk basta arkadas gibiydik. Sonradan aşka dönüştü :) kendı kendıme kuruntu yapıp onu da üzüyodum. Ağlıyodum hırçınlaşıyodum. Baktım ki onu çook üzüyorum ve o bana cok aşık. Yanıma geldiğinde onu ilk gördüğümde kalbim yerinden çıkıcak gibi oluyor :) ve biz deniz kenarında plajda buluşuyoruz. Macera dolu günler geçiriyoruz onunda aynı sekılde.. Ve bu cok guzel bısey.. Kavusma hayalıyle yasamak bambaska.. Biz her konuyu konusuruz. O an ne söylemek istiyosak söyleriz. Tabı kı özlemimizi ve sevgimizi dile getiriyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…