Herkese merhabalar. Yazdıklarımı okuyan olur mu bilmiyorum. Forumda aktif değilim. Daha ziyade yazılanları okuyup kendimce araştırma yaptım bugüne dek. Çok yüksek ihtimalle ayın 20sinde labioplasti ameliyatı olacağım İstanbul'da çok bilindik bir doktora. Senelerdir olmak istediğim bir ameliyat bu. Fakat bugüne dek bir türlü cesaret edememiştim. İstanbul'da yaşamıyorum. Ve maalesef bulunduğum şehirden İstanbul'a uçakla gelme ihtimalim de yok. Ya ameliyat sonrası 9 saatlik otobüs yolculuğu yapacağım, ya da Antalya'ya bir saatlik uçak yolculuğu + 3 saatlik otobüs yolcuğu. Şuan kafama en cok takılan şeylerden biri de bu. Yani her halükarda uzun süreceğini belli olan bu eve dönüş yolculuğu normalin dışında bir komplikasyona sebep olur mu diye endişeleniyorum. Ve tek başıma dönmek zorundayım. Çünkü ailemle farklı şehirlerde ve yalnız yaşıyorum. Gerçi ameliyat olursa bir gece hastanede kalacağım ama yine de endişeleniyorum. Bu süreci yalnız geçirmek zorundayım. Aslında ilk etapta Antalya'da bir doktora olmaya karar vermiştim. Görüşmeye de gittimm, çok cana yakın bir doktordu. Fakat bir ay önce başka birine 5000liraya yaptığını bildiğim bir ameliyat için bana 10000 lira fiyat bilgisi verince vazgeçtim ondan. Önceliğinin para olduğu düşüncesine neden oldu bu durum bende. İçime sinmedi bu sebeple. Umarim İstanbul konusunda bir pişmanlık yaşamam. Ameliyat sonrasinda surecimi bu başlık altında yazacağım. Belki benim de birilerine bir faydam olur karar verme aşamasında.