arkadaşlar ben yeni üye oldum.bundan 2-2,5 yıl önce bir kuaför salonunda çalışıyordum.ama babam çalışmama izin vermediği için şimdi çalışamıyorum.bende bu forum gibi paylaşım yapılan sitelerde,internette video izleyerek kendimi geliştirmeye çalışıyorum.ne derece yetişmeme yeter bilmem ama.
velhasıl eğer isteyen olursa farklı saç kesimi videolarını isteyenle paylaşabirim fikir olması açısından.isteyende resmini paylaşıp fikir isteyebilir.böylece fikir vermek daha kolay olur kanımca.
mesela aşağıda uzun saçlı bir bayanın bob tarzı saç kesimi videosunu paylaştım.umarım beğenirsiniz.(kim bilir belki böyle uzun saçlı arkadaşlar vardır aramızda,onlara fikir olur)
Rachel 1 - YouTube
bu sadece bir örnek
arkadaşlar ben yeni üye oldum.bundan 2-2,5 yıl önce bir kuaför salonunda çalışıyordum.ama babam çalışmama izin vermediği için şimdi çalışamıyorum.bende bu forum gibi paylaşım yapılan sitelerde,internette video izleyerek kendimi geliştirmeye çalışıyorum.ne derece yetişmeme yeter bilmem ama.
velhasıl eğer isteyen olursa farklı saç kesimi videolarını isteyenle paylaşabirim fikir olması açısından.isteyende resmini paylaşıp fikir isteyebilir.böylece fikir vermek daha kolay olur kanımca.
mesela aşağıda uzun saçlı bir bayanın bob tarzı saç kesimi videosunu paylaştım.umarım beğenirsiniz.(kim bilir belki böyle uzun saçlı arkadaşlar vardır aramızda,onlara fikir olur)
Rachel 1 - YouTube
bu sadece bir örnek
paylaştığın videoyu izledim:)ordaki bayanın cesaretine hayran kaldım.bende öyle bir kesim yaptırsam mı ne dersin.
bir garip oldum videoyu izleyince sanki kendi saç kesimimin vidyosunu izledim.benim videodaki bayanın saçının biraz daha kısasıydı.aynen beninde saçıma öyle lastik toka takıldı ve kesildi.sonrada düzeltildi
video paylaşımına gelince ben memnun olurum,diğer arkadaşları bilemem.onlarada uyar bence teşekkürler
bir garip oldum videoyu izleyince sanki kendi saç kesimimin vidyosunu izledim.benim videodaki bayanın saçının biraz daha kısasıydı.aynen beninde saçıma öyle lastik toka takıldı ve kesildi.sonrada düzeltildi
video paylaşımına gelince ben memnun olurum,diğer arkadaşları bilemem.onlarada uyar bence teşekkürler
gerçi bu videoları yasminin topiğinde paylaştım ama orada bakamıyan burdan bakar diye burdan paylaşıyorum :)
Salon Long to Short Haircut - YouTube
Rodrigo Cintra ensina o corte chanel da moda - YouTube
umarım beğenirsiniz:)
hey666 arkadaşım gerçekten paylaştığın videolar çok güzel,insana cesaret veriyor açıkçası:)
önemli olan sana cesaret vermesi cnm,ne yaptın karar vermedin mi daha sen??
verdi verdi canım hemde nasıl bir cesaret verdi:::)))
verdi verdi canım hemde nasıl bir cesaret verdi:::)))
ee hadi yasmin görelim seni bekliyoruz
geliyorum toto_10 :)) bekleyin beniiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?