Saç Kesim Şekilleri Farklı saç kesimi çeşitleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

hey666

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2012
94
1
16
Adana
arkadaşlar ben yeni üye oldum.bundan 2-2,5 yıl önce bir kuaför salonunda çalışıyordum.ama babam çalışmama izin vermediği için şimdi çalışamıyorum.bende bu forum gibi paylaşım yapılan sitelerde,internette video izleyerek kendimi geliştirmeye çalışıyorum.ne derece yetişmeme yeter bilmem ama.

velhasıl eğer isteyen olursa farklı saç kesimi videolarını isteyenle paylaşabirim fikir olması açısından.isteyende resmini paylaşıp fikir isteyebilir.böylece fikir vermek daha kolay olur kanımca.

mesela aşağıda uzun saçlı bir bayanın bob tarzı saç kesimi videosunu paylaştım.umarım beğenirsiniz.(kim bilir belki böyle uzun saçlı arkadaşlar vardır aramızda,onlara fikir olur)

Rachel 1 - YouTube

bu sadece bir örnek

paylaştığın videoyu izledim:)ordaki bayanın cesaretine hayran kaldım.bende öyle bir kesim yaptırsam mı ne dersin.

bir garip oldum videoyu izleyince sanki kendi saç kesimimin vidyosunu izledim.benim videodaki bayanın saçının biraz daha kısasıydı.aynen beninde saçıma öyle lastik toka takıldı ve kesildi.sonrada düzeltildi

video paylaşımına gelince ben memnun olurum,diğer arkadaşları bilemem.onlarada uyar benceteşekkürler

desenize o anki heyacanı tekrar yaşattım size :)

bilmiyorum ama diğer arkadaşlara pek hitap edemedim heralde,24 defa görüntülenmiş ama yorum yok :) sağlık olsun :))

bilmiyorum ama diğer arkadaşlara pek hitap edemedim heralde,24 defa görüntülenmiş ama yorum yok :) sağlık olsun :))

saat 6'da iş yerinden çıkacam,bir foruma bakyım dedim ne var nok
2 videoda çok güzel örnekler,eline sağlık.saçlarımı daha dün kestirdim,yoksa bu 2. model gibi bir kesim isteyebilirdim(şaka şaka) ben şimdiki saçlarımdan çok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…