Farklı ormanların odunlarıyız..

ayna89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2015
29
9
Selam arkadaşlar benim derdimde nişanlım olacak odun..kendisi hangi tropikal ormana ait bilemedim .Bugün benim dogum günüm dün nişanlımla eşya mevzusunda epey bi tartıştık hatta dünle kalmadı son bi kaç gündür boyleyiz ben regl donemindeyim ve aşırı tepki veriyor olabilirim kabul neysee nişanlım vardiya sistemine gore calışıyor ve yabancı uyrukluların kaldıgı bir cezaevinde calışıyor dün gece nobete gitti gitmeden once dogum günümü kutlamasını bekledim kutlamadı.cezaevine girdiginde bilen bilir dış dünyayla baglantıları kesiliyor saat dahi yasak tlf imkanı cok kısıtlı o arayamaaz belki zorlasa arayabilir ama ben arayabiliyorum neyse aradım cok yogunum 45 dk sonra ara dedi 45 dk sonra aradım tlfnu bi bayan actı allah allah vardiya sisteminde bayan olmazdı bana oyle anlatmıştı neyse tlfnu aldım hala yogunum dedi arkadan seslerde geliyordu mahkum gelmiş vs polis sesleri telsizler falan..sabah msj atmış dogum günündü ama idare et beni diye .tlf acan kız yüzünden kızdım biraz ya bu odun evlenme teklifimizide cok uyduruk yapmış ya istese cok güzel seyler yapar yapıyordu da bu iki oldu evlenme teklifi ve dogum günüm hani benden kurtulmak çenemi kapatmak için evlenme teklif etti dogum günümüde hatırladıgını soyledi kutlama falan yok ..şuan uyuyor kızacagımı bildigi için ah soyle yorgunum vs sacmalamaya başladı bu ilk nobeti degil ki az çok tahmin ediyorum yırgunlugunu..sorum şu ki ben bu oduna nasıl davranayım ya ciddiye almasını istiyırum bu tarz şeyleri ben ozel günlere onem vereb biriyim cevaplarınız için teşekkürler..

Huylu huyundan vazgeçmezmiş:) Değiştirmek yerine kabullenmek gerekiyor. Zira biz kadınlar çok daha ince ve duygusal düşünüyoruz. Erkekler özel günlere filan pek önem vermiyor.

Huylu huyundan vazgeçmezmiş:) Değiştirmek yerine kabullenmek gerekiyor. Zira biz kadınlar çok daha ince ve duygusal düşünüyoruz. Erkekler özel günlere filan pek önem vermiyor.
Hiç mi umut yok:) sevgiliyken zaman ayarlı msjlar atardı çalıştıgı günler..bende cok romantik sayılmam aslında ama bu dogum günü yaa :)

ya alacaksın elıne testereyi gepetto ustalık yapıp yontup adam edeceksın ki pek adam olmaya niyeti yok gıbı ya da atacaksın şömineye yakacaksın başka caren yok

Isyerinde bir kadin olmasi kabul edilir sey degil. Nasil kadin olabilir orada? Utanmadan telefonlara bakiyor bir de. Nisanliniz da bu konuda en buyuk suclu. Kadinlarla beraber calismalar falan. Haberi mi yoktu, gordugu an istifayi basacakti.

Insanlar ekmeginin pesinde, kendinize gelin.

Hiç mi umut yok:) sevgiliyken zaman ayarlı msjlar atardı çalıştıgı günler..bende cok romantik sayılmam aslında ama bu dogum günü yaa :)

Bende de var bir odun anlıyorum seni Geçen sene de benimki unutmuştu doğum günümü. Burnundan getirdim azcık tabi. Ara ara ayarı vermek gerekiyor. Sen de kırgınlığını dile getirebilirsin. Normal zamanlarda romantiklik bekliyorsan da adamı işin içine senin çekmen gerekiyor. Yani biraz romantik mesajlar filan at o da kayıtsız kalamayıp karşılık verecektir.

Kadının çalışmasına asla karşı değilim ki bende çalışan biriyim o konudaki kızma sebebim bana çalışmıyor demesi ee şimdi tlfnu acınca bi kadın sesi tuhaf geldi koskoca cezaevi bende biliyorum kadın çalışır..ama bunu gizlemesi tuhaf hiç daha once bu konuda tartışmamıştık

Buna cidden inaniyormusun? Sen o çoçugu evlenmek için zorladin mi?

bence dert edebileceğiniz tek şey doğum gününüzü kutlamaması ama sizin için çalışıyor sonuçta biraz tolere etmek gerek

Bende evlilik teklifi almadım ki zaten uzun yıllar beraberdik bi önemi kalmamıştı ama d.günümü hiç unutmaz tek kişilik pasta bile olsa alır süprüz yapar böyle şeyler insanın içinden gelir yapmıyorsa hiç bir zaman yapmaz zaten maalesef

Bende cok romantik sayılmam da o yüzdem tabi konu içeriginde bahsetmemişim yani romantik sayılmam ama ozel günlere en azından dogum günü evlilik yıl donümü ozeldir benim nişanlım benden daha odun çıktı başlıkta bunun için

Peki siz ona yeterince sürpriz yapıyor musunuz? Doğum gününde özeniyor musunuz? Kutluyor musunuz? Evlenme teklifini siz de edebilirdiniz. Formalitelere bu kadar takılmayın.

Ya açık açık "bana her doğum günümde pasta ve hediye al diye sipariş verin" ya da bu duruma alışın.

Haklısınız galiba bu birlikte benim ilk dogum günümüz olacaktı daha oncr askerlik bi donem ayrı kaldık vs kutlayamadık ben çok anlam yüklüyorum herhalde

Hanımlaaaar az once benim sevimli odunum süpriz yaptıı cok fenalar ya ailem ve nisanlım epey hazırlanmışlar ama itiraf edeyim hatırlayacagını hiç düşünmemiştim
Birden hepsini karşımda gorünce cok sevindim allah kimseyi mutsuz etmesin seni seviyorumm odunum Ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…