Farkli önerilere ihtiyacim var yardimci olur musunuz?

gayrisafibeynihasila

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
485
468
23
Merhabalar;

Benim iyi kazançlı bir işim vardı,ancak hamile oldugum icin is yerinde baski gördüm ve psikolojik olarak kaldiramadigim icin haklarimi alarak işten çıktım.Şu an bebeğim dört aylik olmak üzere ancak iyi kazancli bir iş bulamiyorum,az kazancli bir işe girip kazandigim tüm parayı bakiciya vermektense oğluma kendim bakarim mantigindayim.Buraya kadar güzel.

Ancak isten ayrilmis olmam eşim belli etmemeye calissa da ekonomik olarak bizi zora soktu.Bu nedenle evden yapabileceğim bir iş bulmam lazim.Malesef el becerim pek yok,network işi yapacak bir çevrem yok çünkü bulundugum şehirde iki yildir yaşiyorum.Evden para kazanabileceğim bir iş konusunda fikirlerinize ihtiyacim var.Yardimci olabilir misiniz?Şimdiden teşekkürler

İnternetten satış yapabilirsin.Kargo şirketi ile anlaşabilir kapıda ödeme seçenegi sunabilirsin.Nikah şekeri yapabilirsin firmaları araştırıp seni yormazda yani vb vb vb :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…