• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Farklı markalardan renkleri karıştırsam bişey olurmu???

_NHR_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
379
9
118
Kocaeli
kızlar ben geçende neva colorun saç boyasını aldım 8 açık sarı ve bugün voila aldım 7.0 kumral dhaa önce bi kere o renge boyadım ama çok belli olmadı şimdi neva colurla voilayı karıştırıp saçımı boyasam bişey olurmu saçıma bi zarar veririmi renkleri birbirine yakın neva nın kutusunun arkasıda açık saır saçı bi ton koyulaştırıyo kumralıda bi ton koyulaştırıyo yani açık bi renk değil voilanınkide öle boyamaya cesaret edemiyorum bide size danışayım dedim böle farklı markalardan renkleri karıştırıp boyayan varmı aranızda :44::44:

bende ilk defa boyıyacam o yüzden teredütte kaldım sonra rezil olmayayım hem saçım açısından hem renk açısından ama ikiside yakın renkler o yüzden pek korkmuyorum ama ya yanarsa saçımm:30::30:

bende ilk defa boyıyacam o yüzden teredütte kaldım sonra rezil olmayayım hem saçım açısından hem renk açısından ama ikiside yakın renkler o yüzden pek korkmuyorum ama ya yanarsa saçımm:30::30:

İns bir fikir weren cıkar bnde merak ediyorum bir sorn olurmu diye.)

türkçe yazarken biraz daha dikkat edeceğine söz verirsen fikrimi söyleyeyim
bi zararı olmaz ben defalarca farklı markların karıştırıp kullandım bişey olmadı:34:

saol cnm aslında bütün boyalarda aynı maddeler var sadace isimleri değişik denemem lazım

Sakın karıştırmayın...yanma olmaz boyada kesinlikle ama iyi bir boyayaya eğer ondan kötü bir boya karıstırısanız bence iyi renk çıkmaz çünkü iyi boyanın teknolojısı ile kötü boyanın farklıdır..heleki canlı tonlrada ise sakın...şunuda untuamdan açıklatyım..market boyalarını kullanmayın..kanseroşen madde içeriyor.saç teline zarar veriyor..ve boya posasından yapılıuyor o boyalar..

market boyasından kasıt nedir?
markette satılanlarla kozmetikçilerde satılanların içerikleri farklımı?

Sakın karıştırmayın...yanma olmaz boyada kesinlikle ama iyi bir boyayaya eğer ondan kötü bir boya karıstırısanız bence iyi renk çıkmaz çünkü iyi boyanın teknolojısı ile kötü boyanın farklıdır..heleki canlı tonlrada ise sakın...şunuda untuamdan açıklatyım..market boyalarını kullanmayın..kanseroşen madde içeriyor.saç teline zarar veriyor..ve boya posasından yapılıuyor o boyalar..

yani bende hangisi kötü boya oluyor evet voilayı marketten aldım neva coloru kozmetikçiden aldım ama voilayada kozmetikçide baktım aynı farklımı oluyo

ben de nevacolor ve paletteyi karıştırmıştım ,bir sorun çıkmamıştı :21:

amonyaklı ve amonyaksız boyaları birbirine karıştırmadıkça bir sorun olmuyor. ben palette ile kolestonun natural serilerini karıştırmıştım...

Back