Var bence hayırlı olsun. Kan testi veringünaydın hanımlar merhabalar adetim 4 gün gecikti dün farklı marka iki test yaptım onlar negatifti ilk idrarla değildi testlerim bu sabahta ilk idrarla artımed marka test yaptım ve 5 dakika içinde silik ikinci çizgim çıktı sizce bu markaya güvenmelimiyim
Artımed ise atın çöpe. Kaç kez gözyaşıma sebep oldu Allahın cezası.günaydın hanımlar merhabalar adetim 4 gün gecikti dün farklı marka iki test yaptım onlar negatifti ilk idrarla değildi testlerim bu sabahta ilk idrarla artımed marka test yaptım ve 5 dakika içinde silik ikinci çizgim çıktı sizce bu markaya güvenmelimiyim
işallah teşşkrler yorum için pazartesi vericem markaya pek güvenemedim herkez hatalı sonuc veriyor demişVar bence hayırlı olsun. Kan testi verin
işallah markaya herkez hatalı göstriyor demişGebelik var gibi görünüyor
farklı markayla yaptım ama akşamdı yani ilk idrar değildi sabah artımd ilk idrarla yapıldı onda çıktı bilemedimArtımed ise atın çöpe. Kaç kez gözyaşıma sebep oldu Allahın cezası.
Farklı markalardan da yapın.
Ben artımed strip testle öğrenmiştim, ertesi gün bir artımed strip test daha yaptım prodoctor diye başka bir markayla beraber. Teyit etmekte fayda var tabii.işallah markaya herkez hatalı göstriyor demiş
strip ne oluyoBen artımed strip testle öğrenmiştim, ertesi gün bir artımed strip test daha yaptım prodoctor diye başka bir markayla beraber. Teyit etmekte fayda var tabii.
Böyle bir testti benim ilk yaptığımstrip ne oluyo
anladım canım bakalım artık pazrtesiyi bekliycez mecburBöyle bir testti benim ilk yaptığım
Artimed testler malesef yalancı pozitif veriyor benimde aynı şekilde çıktı bu markayla başka test tekrar alıp yaptım çıkmadı. Kan en iyi sonuçgünaydın hanımlar merhabalar adetim 4 gün gecikti dün farklı marka iki test yaptım onlar negatifti ilk idrarla değildi testlerim bu sabahta ilk idrarla artımed marka test yaptım ve 5 dakika içinde silik ikinci çizgim çıktı sizce bu markaya güvenmelimiyim
Acilleri böyle şeylerle meşgul etmek ne kadar doğru etik sayılır bilmem ama ben eşime galiba hamileyim dedim heyecandan duramadığı için gece özel bi hastanenin aciline gidip kan verip teyit ettim sabırsızlanıyorsanız fikir olsun :)anladım canım bakalım artık pazrtesiyi bekliycez mecbur
Evet erken gebelik testinde olabilir. Ama kaset testte de yaşayan var mı bilmiyorum. Ben sabah ilk idrarla yaptım negatif çıktı. Artımeddi markası. Sonra da adet oldum zaten. Gebeliğimden önceydi tabi bu.işallah teşşkrler yorum için pazartesi vericem markaya pek güvenemedim herkez hatalı sonuc veriyor demiş
ya tatlım bende aslında gitmyi çok istiyorum ama benm 4 kaybım var heves ettirmek istemiyorum onaAcilleri böyle şeylerle meşgul etmek ne kadar doğru etik sayılır bilmem ama ben eşime galiba hamileyim dedim heyecandan duramadığı için gece özel bi hastanenin aciline gidip kan verip teyit ettim sabırsızlanıyorsanız fikir olsun :)
Artimed testler malesef yalancı pozitif veriyor benimde aynı şekilde çıktı bu markayla başka test tekrar alıp yaptım çıkmadı. Kan en iyi sonu
bakalım sabah tekrar yapıcam bakalım onda ne çıkıcakEvet erken gebelik testinde olabilir. Ama kaset testte de yaşayan var mı bilmiyorum. Ben sabah ilk idrarla yaptım negatif çıktı. Artımeddi markası. Sonra da adet oldum zaten. Gebeliğimden önceydi tabi bu.
Anladım, umarım her şey gönlünüzce olur. Güzellikle sonuçlansınnya tatlım bende aslında gitmyi çok istiyorum ama benm 4 kaybım var heves ettirmek istemiyorum ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?