farklı marka gebelil testleri

mnnos

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2023
10
2
6
35
günaydın hanımlar merhabalar adetim 4 gün gecikti dün farklı marka iki test yaptım onlar negatifti ilk idrarla değildi testlerim bu sabahta ilk idrarla artımed marka test yaptım ve 5 dakika içinde silik ikinci çizgim çıktı sizce bu markaya güvenmelimiyim

Eklentiler

• IMG_20250118_092326.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20250118_092303.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 24
Var bence hayırlı olsun. Kan testi verin

Artımed ise atın çöpe. Kaç kez gözyaşıma sebep oldu Allahın cezası.
Farklı markalardan da yapın.

Artımed ise atın çöpe. Kaç kez gözyaşıma sebep oldu Allahın cezası.
Farklı markalardan da yapın.
farklı markayla yaptım ama akşamdı yani ilk idrar değildi sabah artımd ilk idrarla yapıldı onda çıktı bilemedim

işallah markaya herkez hatalı göstriyor demiş
Ben artımed strip testle öğrenmiştim, ertesi gün bir artımed strip test daha yaptım prodoctor diye başka bir markayla beraber. Teyit etmekte fayda var tabii.

Artimed testler malesef yalancı pozitif veriyor benimde aynı şekilde çıktı bu markayla başka test tekrar alıp yaptım çıkmadı. Kan en iyi sonuç

anladım canım bakalım artık pazrtesiyi bekliycez mecbur
Acilleri böyle şeylerle meşgul etmek ne kadar doğru etik sayılır bilmem ama ben eşime galiba hamileyim dedim heyecandan duramadığı için gece özel bi hastanenin aciline gidip kan verip teyit ettim sabırsızlanıyorsanız fikir olsun :)

işallah teşşkrler yorum için pazartesi vericem markaya pek güvenemedim herkez hatalı sonuc veriyor demiş
Evet erken gebelik testinde olabilir. Ama kaset testte de yaşayan var mı bilmiyorum. Ben sabah ilk idrarla yaptım negatif çıktı. Artımeddi markası. Sonra da adet oldum zaten. Gebeliğimden önceydi tabi bu.

ya tatlım bende aslında gitmyi çok istiyorum ama benm 4 kaybım var heves ettirmek istemiyorum ona

Artimed testler malesef yalancı pozitif veriyor benimde aynı şekilde çıktı bu markayla başka test tekrar alıp yaptım çıkmadı. Kan en iyi sonu

ya bana dha önce hiç hatalı sonuc vermedi ama nasip sabh bir tane daha yapıcam bakalım onda ne çıkıcak

Evet erken gebelik testinde olabilir. Ama kaset testte de yaşayan var mı bilmiyorum. Ben sabah ilk idrarla yaptım negatif çıktı. Artımeddi markası. Sonra da adet oldum zaten. Gebeliğimden önceydi tabi bu.
bakalım sabah tekrar yapıcam bakalım onda ne çıkıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…