• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

farklı marka gebelil testleri

mnnos

Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2023
6
0
6
35
günaydın hanımlar merhabalar adetim 4 gün gecikti dün farklı marka iki test yaptım onlar negatifti ilk idrarla değildi testlerim bu sabahta ilk idrarla artımed marka test yaptım ve 5 dakika içinde silik ikinci çizgim çıktı sizce bu markaya güvenmelimiyim

Eklentiler

• IMG_20250118_092326.jpg
    IMG_20250118_092326.jpg
    61,6 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_20250118_092303.jpg
    IMG_20250118_092303.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 15
günaydın hanımlar merhabalar adetim 4 gün gecikti dün farklı marka iki test yaptım onlar negatifti ilk idrarla değildi testlerim bu sabahta ilk idrarla artımed marka test yaptım ve 5 dakika içinde silik ikinci çizgim çıktı sizce bu markaya güvenmelimiyim
Var bence hayırlı olsun. Kan testi verin

Artımed ise atın çöpe. Kaç kez gözyaşıma sebep oldu Allahın cezası.
Farklı markalardan da yapın.

işallah markaya herkez hatalı göstriyor demiş🙄
Ben artımed strip testle öğrenmiştim, ertesi gün bir artımed strip test daha yaptım prodoctor diye başka bir markayla beraber. Teyit etmekte fayda var tabii.

Back