- 20 Mart 2008
- 140.795
- 211.400
- 60
Çok ağol çicem teşekkürlerGeçmiş olsun gül goncam
Hellolarrrr çicemmmHellooo mellooo çiçekler
Abla karakolda yatıyorDaha erken zaten birz daha toparla kendini önce sonra bir şekilde olur nsılsa.
Eşin ne yapıyor şimdi nerde kalıyor.
Gideriz canım inşallahÜrgüp masal gibi nevosum
Zor aslında demi,fırsat buldumuda yanınıza gelir.Abla karakolda yatıyor
Geçmiş olsunPazartesi yokum gene eşimin tedasvisi devam ediyor işlem yapılcak gene bir kç gün yokum hberiniz olsun.
Zor tabi abla yer yok okul sıralarının üstünde yatıyorZor aslında demi,fırsat buldumuda yanınıza gelir.
Ne diyeceğimi bilemiyorum şimdi,inşallah bit an öne her şey yoluna girerdeZor tabi abla yer yok okul sıralarının üstünde yatıyor
Sık gelemez abla
Çok sağol arkadaşım teşekkürler,sen nasılsın iyimisinGeçmiş olsun
İnşallah ablacımNe diyeceğimi bilemiyorum şimdi,inşallah bit an öne her şey yoluna girerde
Canım nevoşum çok haklısınAnnem markette yufka alalım mı dediBeni bir ağlama tuttu İki gün önce misafire hazırlık buzluğa börek sarıp koymuştum O geldi aklıma
İnsan böreklik yufkaya ağlar mıAğlarmış
İnşallah canıom benimİnşallah ablacım
Ağlar inan ağlar insanız sonuçta hepimiz.Annem markette yufka alalım mı dediBeni bir ağlama tuttu İki gün önce misafire hazırlık buzluğa börek sarıp koymuştum O geldi aklıma
Abla ne görsem ağlıyorumİnşallah canıom benim
Ağlar inan ağlar insanız sonuçta hepimiz.
Nevosum destek almalısınAbla ne görsem ağlıyorumÇok saçma şeylere hemde
YetişebilsemNevosum destek almalısın
Allah yardımcınız olsun Nevoşum. Çok zorAnnem markette yufka alalım mı dediBeni bir ağlama tuttu İki gün önce misafire hazırlık buzluğa börek sarıp koymuştum O geldi aklıma
Çok şükür iyiyizÇok sağol arkadaşım teşekkürler,sen nasılsın iyimisin
Öok normal nevoşcum yaşadıkalrınız elbette kolay şeyler değil ki.Abla ne görsem ağlıyorumÇok saçma şeylere hemde
Maraştaydın demi oradamısın hala .Çok şükür iyiyiz